WoXTo isimli üyenin son içerikleri

1. WoXTo

DELL VS ASUS monitör

Herkese iyi akşamlar. 2 monitör arasında kaldım. Ve 1 sorum olacak ilk önce arasında kaldığım monitörlerin linkini bırakayım. -Dell: Dell G2524h 25 Inç 280hz 0.5ms Full Hd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları -ASUS: ASUS Rog Strix Xg259cms 24.5 Bu 2 ürün arasında kaldım...
  2. WoXTo

NVIDIA güncellemesi sonrası özel çözünürlük hata veriyor

Eski NVIDIA sürümüm (572.16)'ydı ve CRU ile 1920x1440 çözünürlük kullanıyordum ve yeni gelen NVIDIA güncellemesini yaptım (572.47 sürüm)'ü güncelleme bitince ekranda "input not Support" hatası veriyor 1920x1440 çözünürlüğümü kullanamıyorum CRU çalışıyor çözümü lazım acil. Ek olarak: Eski sürüme...
  3. WoXTo

Yeni alınan işlemcide macun bulunur mu?

Eve geldi sipariş akşam eve geçince kontrol ediceğim o zaman 1735219151 Her şeyi farklı siteden aldım onun için hocam
  4. WoXTo

Eve geçince kontrol ediceğim sağolun
  5. WoXTo

internetten sistem topladım ama şimdi aklıma geldi işlemciyi aldım ama macun almadım işlemcide macun bulunumu stock fanı takmayacağım sıvı soğutucu aldım ona göre macun siparişi vericeğim satın almam lazımsa macun öneriniz nedir (güzel bi macun olsun fiyatları nedir bilmiyorum)
  6. WoXTo

Yardım Kasaya uygun kaliteli sıvı soğutucu

Hocam hem bu sıvı soğtuculardan hangisini önerirsin yada hangi kule tipi soğutucuyu önerirsin ama iyi bişey olsun max 3400 tl
  7. WoXTo

Yardım Kasaya uygun kaliteli sıvı soğutucu

Yeni konu açtım şimdi tekrar açtım sıvı soğutucu olacak kule tipi soğutucu değil bunlardan hangisi iyi ya da 3400 Max olacak kaliteli öneri alırım nedeniyle birlikte kafam çok karıştı artık sistemi sipariş vermek istiyorum. Kasam: Ryzen 5 7600X. ASUS TUF Gaming 4070 Super OC Edition 12 GB GDDR6X...
  8. WoXTo

Asus Tuf Gaming 4070S 3 fanlı Vs Gigabyte Windforce 4070ti 3 fanlı

Hocam gösterdiğin kart bütçemi aşıyo hem diğer 2 si peşin fiyatına taksitli o yüzden 2 sini sordum teşekkür ederim
  9. WoXTo

Asus Tuf Gaming 4070S 3 fanlı Vs Gigabyte Windforce 4070ti 3 fanlı

Başlıkta belirttiğim gibi hangisi daha iyi olur fiyatlarda 4070ti daha ucuza geliyo siz hangisini önerirsinizhttps://www.teknosa.com/gigabyte-geforce-rtx-4070-ti-windforce-oc-gvn407twf3oc12gd-12-gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-gaming-ekran-karti-p-784954280
  10. WoXTo

İtopya sistem önerisi

şimdi game garajdan şöyle bi sistem topladım sence nasıl
  11. WoXTo

İtopya sistem önerisi

ben şimdi taksitli alıcağım için her ürünü ayrı ayrı peşin fiyatına taksıtli bulabilirmiyim bilmiyorum o yüzden hazır sistem tek seferde hem peşin fiyatına taksitli alıyım diye düşündüm
  12. WoXTo

İtopya sistem önerisi

Hocam ben itopya ve incehesabı biliyorum başka bi site önerin varsa ordan bakıyım peşin fiyatına taksit yapan varsa (güvenilir) 4060 ti lı sistemde i7 14700k varya onun için dedim
  13. WoXTo

İtopya sistem önerisi

İtopya'dan hazır sistem alacağım peşin fiyatına 3 taksit olayı var 3 adet sistem arasında kaldım. 3 ününde fiyatı aynıya geliyor hangisini tercih etmeliyim? (çoğunlukla oyun oynuyorum)
  14. WoXTo

Sistemin Piyasa Değeri Ne Kadar

bilgisayar kasamı yükseltmek için satmayı düşünüyorum. piyasayı bilmiyorum sistem özellikleri görseldeki gibidir satmak için ne fiyat istemeliyim?
  15. WoXTo

Yardım Gigabyte GTX 1660 SUPER ısınma sorunu

2 fanlı modeli hocam
Geri