wozfin isimli üyenin son içerikleri

1. W

IPhone 13 vs Samsung S24

Yarın bi tekrar araştırayım hocam fiyatları sağolun cevapladığınız için iyi akşamlar.
  2. W

IPhone 13 vs Samsung S24

13 te 2. El alınırmiki emin olamadım sıfırına neredeyse yakın 2 binlira falan oynuyo buralarda
  3. W

IPhone 13 vs Samsung S24

Alalı kaç yıl oldu, pil sağlığı düşme oranı nasıl reis bide ilk aldığın günki performanstamı çalışıyor yoksa arada bir geçikme falan oluşuyormu?
  4. W

IPhone 13 vs Samsung S24

Valla hocam, konuyu 1 günlüğüne girme fırsatı bulamadım. Şimdi gireyim bakayım dedim, az çok tahmin ettiğim senaryo yaşanmış. Nasıl oluyor bilmiyorum ama bu ülkede her konuda insanlar ikiye bölünüyor: %50 / %50. Senin yazdığına gelirsek reis, ben telefonda 8 saat civarı ekran süresi alıyorum...
  5. W

IPhone 13 vs Samsung S24

Örnek olarak geçen sene aldığım Samsung A25 var dediğim problemleri 2 günde en az 2-3 kere yaşıyorum depolama alanının %30-40'ı boş. S24 un Exynos işlemcisinden korkuyorum zaten snapdragon olsa daha iyi olurdu artı olarak ios' un optimizasyonunu "çok iyi" olarak duydum hiç ios işletim sistemli...
  6. W

IPhone 13 vs Samsung S24

Yıllardır android kullanıyorum ve hepsindede 1 yil sonra yavaşlama hissine kapılıyorum mesela bi uygulamaya bastıktan 2 saniye sonra tepki verip açılması yada reels falan izlerken telefonu kapattıktan sonra 3-4 saniye daha ses çalması falan bu sorunları istemiyorum kullandığım android modellerin...
  7. W

Çözüldü✓ 2. EL EKRAN KARTI ALDIM DRIVER KURDUKTAN SONRA EKRAN GITTI

Vallahi hocam ya bu kadar basit çıkınca bi kendimi sorguladım
  8. W

Kablo değişince düzeldi beyler
  9. W

Hocam kurdum ancak yine görüntü gitti telefondan bağlandım ve monitorü Bilinmeyen monitor olarak adlandırmış çözünürlük falan değişmiyor falan
  10. W

bilgisayar gittiğinde bilgisayar hala çalışıyor hatta chrome uzaktan masaustu ile baglandigimda ekran geliyo ama çözünürlük falan filan hiçbirsekilde değistiremiyorum ekranı görmüyor bilgisayar 24.7 kuruyorum şimdi
  11. W

Kaldırdım hocam bios sürümünede baktım orjinal şimdi tekrar kurucam 1745565762 Yok hocam gidiyo yine
  12. W

Araştırdım işte Show or hide update tools diye birsey varmis microsoftun ordan gizledim
  13. W

Hocam o guncellemeyi yuklemesin diye gittim gizledim o guncellemeyi ancak bu sefer amd nin driveri kurduktan sonra yine gitti
  14. W

Dp elimde yok şuanda olsa denicem
  15. W

Sorunu galiba buldum windows güncelleştirmeleri arasında "Advanced Micro Devices, inc. - Display 32.0.12033.1030" Güncellemesini yüklerken ekran gidiyor Cözumunu bilen varmi? 1745557327 Hdmi
Geri