wr3xham isimli üyenin son içerikleri

1. wr3xham

LÜTFEN YARDIM VİDA DÖNMÜYOR

Deneyeceğim hocam
  2. wr3xham

Halletim çok sağolun dostlar fakat şimdi de ekran açılmıyor cidden deliricem
  3. wr3xham

Macunun durumuna bakayım dedim stok soğutucuyu çıkarttım tozlarını aldım güzelce sildim şimdi stok soğutucu takılmıyor vidayı boş yere çeviriyorum bunu nası takıcam 2 saattir uğraşıyorum hocam Allah için biri yardımcı olsun deli olmak üzereyim
  4. wr3xham

bilgisayarı açar açmaz biosa atıyor

Ssd tak çıkart yapmayı denicem düzelir mi
  5. wr3xham

bilgisayarı açar açmaz biosa atıyor

Bilgisayarı daha sabah aldım biosa attı hiç bir şekilde çıkamıyorum bios menüsünden nasıl olacak yardımcı olurmusunuz
  6. wr3xham

bilgisayarı açar açmaz biosa atması

Boot menüsünde bunlar var ben fazla anlamıyorum
  7. wr3xham

bilgisayarı açar açmaz biosa atması

bilgisayarı daha sabah aldım mavi ekran verdi ne yaparsam yapayım biostan çıkamıyorum ywrdımcı olun lütfen anakart a520m
  8. wr3xham

Yeni sistemim biosta takılı kaldı

Bilgisayarı daha sabah aldım oyunları kurarken dondu kapatıp açtım mavi ekran verdi sonra da biosa attı şimdi esc yapıp çıkıyorum biostan siyah ekrana atıyor ne yapacağım şimdi
  9. wr3xham

Ekran kartı vidası! Yardım

Yeni sistem aldım ekran kartını oturttum vidalayacaktım ama vida oturmuyor 1664350232 Vida yeriyle ekran kartının yeri uymuyor
  10. wr3xham

İdarelik ekran kartı

+12v'nin altında 204 yazıyor hocam
  11. wr3xham

İdarelik ekran kartı

maalesef hocam bu fiyatlara kadar çıkamıyorum, GT 710 önerdi bir arkadaşım iyi midir?
  12. wr3xham

İdarelik ekran kartı

hocam fazla anlamıyorum bu işlerden nasıl bakarım hangi model olduğuna?
  13. wr3xham

İdarelik ekran kartı

dostlar idarelik bir ekran kartı alacağım. i2 işlemci ve 4gb ram var. bütçe 700₺ ne alabilirim?
  14. wr3xham

Airties kablosuz bağlantı

arkadaşlar internetimize * adında biri kullanıyor şifremizi değişmemize rağmen bu kim oluyor yardımcı olurmusunuz?
  15. wr3xham

IPS panel vs VA panel.

Arkadaşlar selamlar VA panel mi IPS panel mi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. Valorant-lol-witcher-csgo-dbd-pubg tarzı oyunlar oynayacağım.
Geri