wraa isimli üyenin son içerikleri

1. W

Çözüldü✓ Kablosuz Mouse önerisine ihtiyacım var

Şu an 2 mouse arasında kaldım a9 plusta tıklama sorunlarından endişe duyuyorum sizce ne yapmalıyım. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?variant=47501043695809#shopify-product-reviews
  2. W

Elim çok büyük değil genellikle pençeye yakın bir tutuşum var. biraz fazla geliyor açıkcası 2500'e bile emin değilim ama teşekkürler.
  3. W

Merhaba,2000-2500 civarında kablosuz mouse bakıyorum. Mouse konusundan anlamadığım için konu açmak istedim önerilere açığım ayrıca bu modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737...
  4. W

Yardım Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba, bir kaç ay önce bir hazır sistem satın aldım ve kasam THERMALTAKE S200 TG modeli. Son günlerde kasadan uğultu şeklinde bir ses gelmeye başlamıştı ve arada bir fan çalışmadan olduğu yerde duruyordu. Bu nedenle kasamı detaylıca temizledim fakat sonrasında fan görselde olduğu gibi duruyor...
  5. W

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu seçiminde yardıma ihtiyacım var.

Gerçekten çok teşekkür ederim hawk almak üzereydim bu kadar şikayet olduğunu duyunca fikrim değişti. Anka alacağım gibi duruyor hocam teşekkürler.
  6. W

yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım tercihim anka olacak yeni zamlanması beni biraz indirim beklemeye itiyor.
  7. W

Merhaba, yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Ben bu 2 ürün üzerine öneri aldım ancak bir öneriniz varsa bekliyorum. Ayrıca baktığım zaman bütün ürünlere daha yeni zam geldiğini gördüm sizce indirim beklemeli miyim? Kilo 80 Boy 175...
  8. W

Yardım Laptop tavsiyesine ihtiyacım var

hocam bu kadar tartışma sonucu kesin alınır dediğiniz nedir acaba
  9. W

kavga etmeyin arkadaşlar teşekkür ederim yardımınız için.
  10. W

Merhaba yakın zamanda gaming laptop almayı düşünüyorum ve bu konuda bilgili değilim tavsiyeleriniz nelerdir?
  11. W

Çözüldü✓ İyzico ile ödeme yapamıyorum

Evet denedim aynı hatayı alıyorum
  12. W

Çözüldü✓ İyzico ile ödeme yapamıyorum

Merhaba, iyzico üzerinden ne zaman alışveriş yapmayı denesem güvenlik denetimini geçemedi hatası alıyorum farklı farklı kartlar denedim bankamla görüştüm iyzico ile görüştüm ancak bir çözüm bulunamadı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
  13. W

Çözüldü✓ Tavsiyeniz hangisi??

871 için blue,red ve brown switch tercihleri var. Gerçekten küçük bir klavyeye ihtiyacım var. EK75 beyaz modeli aydınlatma olarak hoşuma gitti,siyah model led aydınlatmadan dolayı biraz daha kalitesiz duruyor açıkcası. Kablosuz durumu benim için önemli değil.
  14. W

Katılıyorum ama switch konusunda emin olamadım switch konusunda öneriniz var mı 871 için
  15. W

beyazın keycapleri daha güzel görünüyor o yüzden beyaz düşünüyorum. sebebi nedir?
Geri