WraithZeOn isimli üyenin son içerikleri

1. WraithZeOn

2. monitörü bağladığımda pc donuyor

eski model bir monitorüm vardı onu pc'ye bağlamak istedim bu yüzden vga'dan HDMI'a dönüştüren bir kablo aldım. sonra vga kısmını eski monitöre hdmı kısmını ekran kartına taktım ama bilgisayar dondu çözümü nedir?
  2. WraithZeOn

Yardım Cs 2'de 4:3 oranına aldığımda 60 hz oluyor

Cs 2'de 4:3 oranına aldığımda 165 hz monitörüm olmasına rağmen cs'de sadece 60 hz seçeneği çıkıyor nasıl 165 hz'e alabilirim?
  3. WraithZeOn

The Witcher 3 Tehlikedeki Prenses çan sorunu

evet seçtim ve sorunu çözdüm teşekkür ederim tab'dan seçip oyundayken scroll tuşuna basmam gerekiyormuş.
  4. WraithZeOn

Çözüldü✓ Coolermaster CH331 Driver

Ben kısa bir süre önce Coolermaster CH331 kulaklığını aldım fakat driverini bir türlü bulamadım coolermasterin sitesinde falan. kullanan varsa yardım edebilir mi?
  5. WraithZeOn

tabda sadece büyüleri değiştirebiliyorum arbalet ve meşaleyi de elime alamıyorum
  6. WraithZeOn

Görevde çanı elime alıp keçiyi peşime takmam gerekiyor ve öncesinde ayıyı öldürmem gerek, ayıyı öldürdüm, keçiyi buldum ama çanı elime alamıyoorum tabdan falan elime almayı denedim ama oldmadı
  7. WraithZeOn

İnstagram profil fotoğrafları üstüne tıklayınca büyümüyor

Bende de olmuyor, notlar kısmında müzik ekleme vb. şeyler bana da henüz gelmedi büyük ihtimal dedikleri gibi hesaptan hesaba değişiklik gösteriyor.
  8. WraithZeOn

Çözüldü✓ Csgo'da konsol yazıları çok küçük.

Ben en yüksek çözünürlükte oynadığım için öyle gözüküyormuş 1920x1080 yaptım düzeldi. Sonradan gelip anlamayan varsa oyunu monitörle aynı çözünürlük yapın
  9. WraithZeOn

yazdım 1'İ 0 yapıp yine denedim fakat olmadı. 1689807768 Sorunu çözdüm. Oyunun çözünürlüğünü bilgisayarın çözünürlüğü ile aynı yapmak gerekiyormuş.
  10. WraithZeOn

Csgo'da konsol kısımları çok küçük ve aynı şey topluluk sunucusu kısmında da olduğu için sunucuları göremiyorum.
Geri