tesekkür ederim yorumun için reis
1764053711
sol tarafta minik bir nefes sıkıntım var o kadar burnum dümdüz eğride değil burnum dümdüz orantılı tek sıkıntısı çok kemerli ve ucu aşağıya doğru
valla sadece dalga geçilmek değil ben direkt burnumdan nefret ediyorum
1763907591
düşüncemi tam anlamıyla özetlemişsin valla
1763907615
onu çıkarsam başkası zorbalar burnum büyük
1763907652
haklısın bilmiyorum seneye karar vermiş olurum herkese düşünceleri için teşekkür ediyorum
teşekkür ederim geri dönüş yaptigin icin doktoru arastiricam
1763566514
belki kotu doktora denk gelmistir
1763566553
tek zorbalanmak değil ben kendi burnumu cidden hic sevmiyorum
1763566634
Valla seneye yaptiricam gibi insallah pisman olmam
Valla gerçekten cok sevinirim burnum kemerli ve büyük kesinlikle olucam sanırım.Eğer atma şansın varsa önceki ve sonraki halini atabilir misin?(tabi eğer istersen).Doktorun kimdi? Ne kadar ödedin?
Muhammed Mastarın c++ kitabını aldım güzel gibi
1763546290
valla her şey anlatılmııyor orda
1763546637
bp kolay değil biraz matrix ve trigonometri bilsen iyi olur ama alışınca harbiden çok eglenceli oturup aralıksız 18 saat bp de kodlama yaptıgımı bilirim.Sorun bp değil.Sorun oyun yapmak.Oyun...
Arkadaşlar 3 ay sonra 18 oluyorum burnum yüzünden çok fazla dalga konusu oldum özgüvenim yıllardır yerlerde.Burnum çok büyük ve kemerli.Ben ameliyat olmak istiyorum ailem burnunun ucu düşer 22 yaşında ol diyorlar.Üniversiteyide bu burunla okumak istemiyorum.Yıllardır birsürü zorbalığa maruz...
Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.
Yarın bir münazaramız var.Onların konusu "Medya toplumu yönetir" bizim konumuz ise "Toplum medyayı yönetir".Bana biraz fikir verebilir misiniz? Biraz argümana ve düşünceye ihtiyacım var.Uzun ya da kısa farketmez:)