selamlar dostum yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum aktif olarak şarj süresi oldukça tatmin edici ve herhangi bir sorun göremedim sadece kardeşimin hor kullanımından kaynaklı olarak scrool tuşu arızalanmıştı garantiye gönderim sağladım 5-6 günde scrool değiştirilip scatezleri değiştirerek geriye...
Kankam benim senin verdiğin değeri çok iyi anlıyorum yaşını da bilmiyorum belki küçüksün belki büyüksün ama bu soruda emin olmadıgından küçük oldugunu düşünüyorum. Bu hayatta öncelikle sana değer vermeyen bir insanla hayat ne yazık ki gitmez sen çok seversin fazla değer verirsin o veremiyodu...
dostum birincisi agrasiflik taslamadım ve sakin bir şekilde cevap verdim.
ikincisi benim sordugum soruyla herhangi bir bağlantısı olmayan bir şekilde cevap veren sensin.
üçüncüsü sana vermediğim cevabı alıntılayıp agrasif gibi hitaplar kullanmassan sevinirim bu ben veya herhangi bir kişi olur...
dostum 2 k kendi kılıfı ben buna cam vs takıcam ben tüm aksesuar lar için tavsiye istiyorm
1695922714
dostum tüm parçaları dersen konu farklı yere gider birincisi bu, tabii ki düşüncen sana göre böyledir ama şunu unutmayın bir androidi 5 ıl kullanırsan 5 yıl sonra kasmaya başlar ve yetersiz...