Wrostie isimli üyenin son içerikleri

1. W

Dragonfly F1 Pro alınır mı?

Rica ederim dostum alırsan şimdiden Güle Güle kullanman dileğiyle
  2. W

Dragonfly F1 Pro alınır mı?

selamlar dostum yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum aktif olarak şarj süresi oldukça tatmin edici ve herhangi bir sorun göremedim sadece kardeşimin hor kullanımından kaynaklı olarak scrool tuşu arızalanmıştı garantiye gönderim sağladım 5-6 günde scrool değiştirilip scatezleri değiştirerek geriye...
  3. W

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bende hemen 1 tane aldım klavye ihtiyacım vardı
  4. W

kızın peşinden koşmalımıyım

Kankam benim senin verdiğin değeri çok iyi anlıyorum yaşını da bilmiyorum belki küçüksün belki büyüksün ama bu soruda emin olmadıgından küçük oldugunu düşünüyorum. Bu hayatta öncelikle sana değer vermeyen bir insanla hayat ne yazık ki gitmez sen çok seversin fazla değer verirsin o veremiyodu...
  5. W

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

asjkbfajhsdbkjs
  6. W

İlk Günden IPhone 15 Alabilir Miyim?

dostum ön sipariş verip alabilirdin ben ilk günden sipariş ettim yarıın sabah 10 da telefonu alıcam
  7. W

Yarın Alacağım İphone 15 için Kaliteli Aksesuar fikirleri...

dostum birincisi agrasiflik taslamadım ve sakin bir şekilde cevap verdim. ikincisi benim sordugum soruyla herhangi bir bağlantısı olmayan bir şekilde cevap veren sensin. üçüncüsü sana vermediğim cevabı alıntılayıp agrasif gibi hitaplar kullanmassan sevinirim bu ben veya herhangi bir kişi olur...
  8. W

bende bu ara çok duyuyorum bunu bu mantıkla bakıldıgında dünyadaki çoğu araba bir parçasını x markasından alıyor.
  9. W

dostum 2 k kendi kılıfı ben buna cam vs takıcam ben tüm aksesuar lar için tavsiye istiyorm 1695922714 dostum tüm parçaları dersen konu farklı yere gider birincisi bu, tabii ki düşüncen sana göre böyledir ama şunu unutmayın bir androidi 5 ıl kullanırsan 5 yıl sonra kasmaya başlar ve yetersiz...
  10. W

Arkadaşlar yarın iphone 15 elime geliyor. Malum telefon pahalı aksesuar ve koruyucularını sağlam almam gerekir bildiğiniz önerdiginiz şeyler varmıdır...
  11. W

İPHONE 15 Ön siparişten sonra zamlanırmı??

başlıktaki gibi arkadaşlar ön siparişte almak mı mantıklı yoksa beklenmelimi !!
  12. W

İphone 15 ön siparişi vatan bilgisayardan vermeyi düşünüyorum!!

titanyum renkleri prolar için geçerli kral ben düüz alıcam ama hala rengine karar veremedim
  13. W

iphone 15 ön siparişi bitince zamnlanırmı beklemesem zararlımı çıkarım

arkadaşlar iphone 15 alıcam ön siparişte almaya calısıcam fakat ön siparişte alamasam sonrasına kalsa ne olur. zam gelirmi sizce
  14. W

İphone 15 ön siparişi vatan bilgisayardan vermeyi düşünüyorum!!

eyw kral adamsın çok sağol tekrar dan
Geri