Wrotrez isimli üyenin son içerikleri

1. W

🔥İndirim Trendyol Plus İndirimleri Başlıyor

Hocam bu plus indirimi tam olarak nedir? ona göre almayı düşünüyorum. benimde kulakiçi kulaklığa ihitiyacım var.
  2. W

Samsung Galaxy Buds Fe alınır mı?

vallahi bendede ne kupon var ne puan. Mecbur indirimi beklicem.
  3. W

o maalesef bütçeyi çok aşıyo.
  4. W

Fiyatı özelliklerine kıyasla biraz pahalı gibi. Özellikle su geçirmezlik olmaması korkutuyor.
  5. W

Hocamlar uzun zamandır bir kulakiçi kulaklık arıyorum ama çok fazla seçenek var, kimisi bir modele iyi diyor kimisi bende sorun çıkarıyor diyor o nedenle emin olamadım. Samsung bir telefonum var buds fe yi almayı düşünüyorum. kullanan varsa tavsiye eder mi? Bu fiyat bandına başka öneriniz var mı?
  6. W

1500TL FP kulakiçi kulaklık önerisi

Hocamlar uzun süredir qcy t13 kulaklık kullanıyordum şimdi ise yeni birtane alacağım ancak kararsızım. t13 de çok bağlantı sorunu yaşıyordum telefonu cebime koyduğumda bile ses gidiyordu. qcy MeloBuds Pro önerdiler tavsiye eder misiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
  7. W

1500TL F/P Mouse Önerisi

hocam acaba güvenilir biryer mi?
  8. W

1500TL F/P Mouse Önerisi

Hocamlar maksimum 1500 tl ye yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Şuan aklımda hazır indirimde olan rampage tilion kablosuz mouse var sizce alınır mı?. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. W

2000TL F/P Klavye Önerisi

Hocam bunu gördüm ancak fiyatın diğer satıcılara göre ucuz olması garip geldi emin olamadım
  10. W

2000TL F/P Klavye Önerisi

Hocamlar yeni bir klavye almayı düşünüyorum ancak çok kararsızım. Ortalama 2000 TL gibi bir bütçem var. Önerileriniz nelerdir?
  11. W

6000 TL'ye İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

Merhabalar heves olarak bir direksiyon seti arıyorum. Bütçem çok yok maksimum 6.000 tl ye çıkabilirim. Şuan aklımda rampage v902 modeli var. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. W

Samsung M34 5G alınır mı?

Hocamlar sizce m34 5g alınır mı?, Tavsiye eder misiniz?
  13. W

Yardım Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Hocam fiyat bandımın maalesef üstünde 20.000 bile beni zorlayacak bir miktar
  14. W

Yardım Telefon Önerilerinizi Bekliyorum

Hocamlar acaba 15.000-20.000 TL fiyat bandına telefon önerebilir misiniz? aklımda samsung s21 fe var önerilere açığım.
  15. W

DA Forum - FIFA 23 Turnuvası

bende katılıyorum
Geri