Wroyz isimli üyenin son içerikleri

1. W

eski fotoğraf efekti

Bu kalitede foto efekti istiyorum böyle bi efekt var mı?
  2. W

Windows 7 ekran kararması

Ben gta san andreasa girdiğimde birden ekrana kızıl renk kararma geldiğini fark ettim gece olduğu için mi böyle oldu acaba bilmiyorum yardım eder misiniz?
  3. W

Windows 7 ekranın kararması

Ben gta san andreasa girdiğimde birden ekrana kızıl renk kararma geldiğini fark ettim gece olduğu için mi böyle oldu acaba bilmiyorum yardım eder misiniz?
  4. W

Sony vegas pro 16 render sorunu

render yapılırken renderlama ekranı birden %100 oluyor ve bitiyor renderlanan videoyu açtığımda ise 1 milisaniyelik video var yani hemen bitiyor bunu nasıl çözerim
  5. W

Rampage smx r50 howl ile drag click yapabilirmiyim?

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-smx-r50-howl-usb-siyah-rgb-isikli-macro-usb-oyuncu-mouse.html#odeme-secenekleri Link bu bu mouse ile drag click yapılır mı yapılmazsa vatandan yada teknosadan 100 tl ile 200 tl arası mouse önerir misiniz?
  6. W

Bilgisayardan ebaya canlı derse girerken 0xc00007b hatası hatası alıyorum nasıl çözerim?

çift tıkladım geldi işlemlerde eba yok ama
  7. W

Bilgisayardan ebaya canlı derse girerken 0xc00007b hatası hatası alıyorum nasıl çözerim?

yukarda bişey yok bu kadar çıkıyo görev yöneticisi kapatma tuşuda yok alttan pencereyi kapata basıyorum
  8. W

görev yöneticisi açınca bu çıkıyı eskiden ayrıntılı ççıkıyodu hatta 1 hafta önce
  9. W

Eba açılmıyor ki kapatayım 1613841515 Bilmiyorum process monitorun log fileini google drive a attım sadecew
  10. W

Process Monitorun algıladığı sorunlar
  11. W

Bilgisayarım csgo kaldırırmı?

yaptım cpu çarpı çıktı sadece 1613489233 patlamaz değilmi :c
  12. W

Bilgisayarım csgo kaldırırmı?

İşlemcim:pentium(r) dual-core cpu e5700 @ 3.00GHz (2CPUd), 3.0GHz Ekran Kartı:ATI Radeon 3400 Series 6gb ram csgo lowda kasar mı yazarsanız sevinirim
Geri