matcha cayını en azından 4-5 gun kadar daha gunde 1 paket kullanmayı daha sonrada gunden gune miktarını azaltmayı dusunuyorum çünkü tekrarlaması riskini...
yaklasık 1 yıl önce kabızlıktan ve her gün tuvalete gitme alışkanlığımın olmamasından dolayı tanıştım bu rahatsızlıkla. doktora gittigimde bi krem ve...
ben olsam orda asgari ücretle calısacaksam gitmezdim, vergisi kirası osu busu iyice bi arastırmak lazım orda yasamıs birilerinden iyice sorup soruştur. bide...
hayatın boyunca vasıfsız olarak calısmak istiyosan türkiyede kalmanın anlamı yok. durumun baska sekildeyse söylemek istersen ona göre yorum yapabiliriz
Arkadaşlar biraz uzun yazacağım ama sıkılmadan lütfen okuyun. Bundan tam 3 ay önce banka ve kredi kartı bilgilerim riskli yerlerden alışveriş vb işlem...
mükemmel iyinin düşmanıdır . niyetin önemli, dolayısıyla bakarak kılman bir sorun oluşturmaz. fakat ne de olsa bakarak kılabiliyorum diyerek duaları...
Hocam Türkçe'den kastı aslında Arapça harfler yerine türkçe harfler ile yazılı şeklini okumaktan bahsediyor yani Türkçe anlamını okumanı değil
-hocam belki...
Önce boy abdesti alacaksın eğer gerekli ise :)
Sonra namaz için belli başlı kısa sure ve dualardan ezber yap ki kolaylıkla namaza durabilesin, ilaveten...