26 aralık siparisini verdigim urun 28 aralık sabah elime ulastı. fakat ürünü kutudan cıkarıp kontrol ettigimde koruma bandı açık idi. whatsapp destek...
istanbulda 13.5-14 arasında tek kol oyunsuz bulursun, bildigim kadarıyla yapman gerekenler;
1- kolu test etmek icin playstationda astro's playroom diye oyun...
Ben yulafın gramajından biraz kısıp aromalı pirinç unu ile tamamlıyorum. Benim için çok bir şey farketmiyor. Zamanında çiğ de yediğimiz zamanlar oldu. Bir...
Aroma vericinin içeriğine göre değişir hocam. Eğer, yediğiniz bal da orijinal bal değilse ve onun yerine aroma verici kullanırsanız çok sorun olacağını...
ben bebe bisküvilisini dusunuyodum hic denedinmi onu
1735242715
bu supplement sitelerindeki ürünleri demek istedim , bende bal tarafındayım ama 30-35...
her sabah 100g yulaf ve 50g kakaolu tahılı karıstırıp yiyorum. 20g bal fıstık ezmesi tarcın chia ve muz yada elma ile tüketiyorum. ama yulaf miktarı biraz...
960gb ssd de 150 gb civarı boş yer vardı aynı sorunu yaşıyordum, 300 civarlarına çıkarınca düzeldi. tabii ki sayılar diskin kalitesine, özelliklerine göre...
ne kadar depolama alanınız var ne kadarı boş? genelde hazır sistemler 512gb satılıyor ve 2-3 oyun yükleyince yer kalmıyor disk kaynaklı takılmalar meydana...
çalışınca anlamıyorum diye birsey yok. yeterince odaklanmıyorsun ve zaman ayırmıyorsun muhtemelen. yks mufredatını ortaokulda verseler onlar bile yapar...
yasal olarak kalan miktarın %40 mıydı tam hatırlamıyorum ama belli bir miktar talep etme hakkı var diye biliyorum. hatta bazı dershanelerde indirim kampanya...