İkisinide denedim olmuyor
1781777081
Ekran kartını ben montajladım kule tipi montajlıydı ama 1 demiri çıkıktı incehesaptan aldım
1781777125
Yani bu dediğin şeyleri yapacak çok bilgi yok elimizde patlar falan diye ondan ince hesabın yerine götürücem bi sıkıntıya girmemek için
Pc montajlı olarak istedim pcnin içini açtıgımda kule tipi soğutucuyu tutan 2 demirden biri çıkıp anakarttın ekran kartı girişinin oraya düşmüş ve
1781763803
ve kuletipi fanı rame temas ediyordu kargo ile gelirken baya temas edip bozmuş olabilir bilemiyorum
Bilmiyorum kule tipi fan geldi bir tane tutan demir anakarta düşmüştü çıkmıştı bildiğin
1781763517
Belki bozdu ise o bozmuş olabilir çünkü rame temas ediyordu
Merhaba bugün yeni pc elime ulaştı ekran kartını taktım ama ekrana hem görüntü vermiyor hemde anakartta su 2 ısık yanıyor yanlarında cpu dram yazıyor tüm sistemdeki Herseyin fanı dönüyor anakart
msi pro b650m-b
İslemci r7 7800x3d
Merhabalar öncelikle https://www.incehesap.com/majesty-bronz-oem-paket-fiyati-43300/ böyle 5070 Ryzen 7 7800x3d Li bi bilgisayar alıcam yakın tarihte karne indirimleri gelecek sizce karne indirimlerinde böyle bir pcnin indirime girme ihtimali var mı ve indirim ne kadar olur . İncehesapta bu pc...