wsm3rt isimli üyenin son içerikleri

1. W

Kredi Kartı Limitinden Fazla Ödeme yapılır mı??

Arkadaşlar merhaba ben 135.000 civarı bir harcama yapacağım taksitle sıfır Motor satın alıcam ancak kredi kartı limitim 125.000 borcum 0 TL satın alabiliyor muyum kredi kartından
  2. W

Epic Games güncellenmiyor

merhabalar bilgisayarımı iki gün önce usb ile formatladım yani tamamen temizledim epic games setupu başlattığımda epic games kuruluyor açtığımda görüntüde gördüğünüz gibi bir uyarı çıkıyor daha sonra güncelleme başlamıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  3. W

Getmobilden Telefon alınır mı?

çok fazla faiz biniyor düz 13 geliyor bu paraya 1728219521 pili uzun süre götür diye düşünüyorum ben üstelik iade imkanı mevcut ve garantide veriyor parçalarının değişmiş oldupunu sanmıyorum gelen belgeyi incelemek gerekiyor iade ederim diye düşündüm eğer beklediğim gibi olmaz ise
  4. W

Getmobilden Telefon alınır mı?

Arkadaşlar Getmobil üzerinden iphone 15 almak istiyorum hem fiyatı hemde 6 ay faizsiz taksit fırsatı mevcut ancak yenilenmiş telefonlar hakkında birçok eleştiri var iyi veya kötü anlamda bir süre kullandıktan sonra pilini orjinal pille değiştirmeyi düşünüyorum alınır mı?
  5. W

Klavye takılıyor Geç yazıyor

alakası yok bütün portlarda halen devam ediyor
  6. W

Çözüldü✓ Kulaklığın sol tarafından pıt pıt ses ve cızırtı geliyor

ses kartım var bana hatta piyasadaki en iyilerinden birisi dedi bir arkadaş anakartım msi mpg z590 gaming force
  7. W

Çözüldü✓ Kulaklığın sol tarafından pıt pıt ses ve cızırtı geliyor

Arkadaşlar kulaklığım Razer BlackShark v2 X ses başladığı anda pıt ve bittiği anda pıt sesleri geliyor yani kulaklık ses olmadığında açılıp kapanıyor gibi ancak aynı ve en güncel bios sürümünü kurduktan sonra sorun çözlüyor ancak 1 2 gün sonra tekrar başlıyor sorun ne yapmalıyım? kulaklığı ilk...
  8. W

yenı gordum mesajınızı denıyorum şimdi geri dönüş yapıcam
  9. W

oyunda değilken geç yazdığına henüz şahit olmadım belkı bır ıkı defa olmustur 1722685441 klavyemde 2 aylık bıle olmadı bu arada
  10. W

Çözüldü✓ Vysnc düzgün çalışmıyor yardım

kanka sürücüde bile max fps yerini 165 yapmama rağmen 255e sabitleniyor 1723245944 en güncel sürücüyü tekrar kurdum ve çözüldü sorun teşekkürler
  11. W

dün böyle değildi 165e sabit oynuyordum
  12. W

Monitorum 165 hz vysnc acınca 165 e sabıtlemesı gerekırken 255 e sabıtlıyor ekran kartım Pny Rtx 3060 driverından sstekı gıbı max fpse cekıyorum ancak tekrar 255e dusuyor vysnc açsamda kapatsamda 255de kalıyor fpsım normal olarak sabıtledıgımdede ekran yırtılması oluyor sanırsam baya garip...
  13. W

valorantta çok fazla yaşamaya başladım bu sorunu m2 diskime kurulu şuan sıcaklığı 53 derece sağlığıda 90 olarak gözüküyor Hdd 35 derece 100 saglık
  14. W

İşlemci İntel Core i5-11400F 2.60GHz 6 Çekirdek İşlemci Anakart Msi Mpg Z590 Gaming Force Anakart Bellek Kingston Fury Beast RGB 8GB (4x8GB) DDR4 3600MHz Siyah Ram(toplam 32Gb) Ekran Kartı PNY GeForce RTX 3060 LHR 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı SSD MSI Spatium M450 500GB 3600/2300MB/s PCIe NVMe...
  15. W

Çözüldü✓ Kulaklıktan pıt pıt ses geliyor

Bios Güncelleyin düzeliyor düzelmezse usb format atın. Bios guncel olsa bıle tekrar kurun
Geri