Arkadaşlar merhaba ben 135.000 civarı bir harcama yapacağım taksitle sıfır Motor satın alıcam ancak kredi kartı limitim 125.000 borcum 0 TL satın alabiliyor muyum kredi kartından
merhabalar bilgisayarımı iki gün önce usb ile formatladım yani tamamen temizledim epic games setupu başlattığımda epic games kuruluyor açtığımda görüntüde gördüğünüz gibi bir uyarı çıkıyor daha sonra güncelleme başlamıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
çok fazla faiz biniyor düz 13 geliyor bu paraya
1728219521
pili uzun süre götür diye düşünüyorum ben üstelik iade imkanı mevcut ve garantide veriyor parçalarının değişmiş oldupunu sanmıyorum gelen belgeyi incelemek gerekiyor iade ederim diye düşündüm eğer beklediğim gibi olmaz ise
Arkadaşlar Getmobil üzerinden iphone 15 almak istiyorum hem fiyatı hemde 6 ay faizsiz taksit fırsatı mevcut ancak yenilenmiş telefonlar hakkında birçok eleştiri var iyi veya kötü anlamda bir süre kullandıktan sonra pilini orjinal pille değiştirmeyi düşünüyorum alınır mı?
Arkadaşlar kulaklığım Razer BlackShark v2 X ses başladığı anda pıt ve bittiği anda pıt sesleri geliyor yani kulaklık ses olmadığında açılıp kapanıyor gibi ancak aynı ve en güncel bios sürümünü kurduktan sonra sorun çözlüyor ancak 1 2 gün sonra tekrar başlıyor sorun ne yapmalıyım? kulaklığı ilk...