WSRonin isimli üyenin son içerikleri

1. W

GPU değeri normalden çok mu fazla?

Benimkinin de normal değeri 38-39 derece gösteriyor. Evet dediklerinize göre rahat olabilirim, İkinize de teşekkür ederim :)
  2. W

GPU değeri normalden çok mu fazla?

Merhaba, 2019 aralıkta inchesaptan aldığım hazır bir sistemim var, ekte sistem özelliklerini göstereceğim. Fakat nedense, bir oyuna girdiğim zaman ekran kartı sıcaklığım 77 dereceye kadar çıkıyor. Evet, yaz ayındayız ama yine de bana gereğinden fazla geldi. Aynı zamanda, fanlardan aşırı fazla...
  3. W

lenovo idepad 500 15-ısk vidalarını açamıyorum

Demek istediğini anladım, peki almak istersem önerdiğin bir tane var mı? İnternette ararken kafam karıştı hangisi diye
  4. W

Aynı laptoptan söz ediyoruz, değil mi?
  5. W

Garantisi biteli çok oldu. Yıldız tornavidam var, çokta büyük değil ama yinede vidalar için büyük. Daha küçük bir şey mi lazım?
  6. W

Laptopumun tornavidalarını açabileceğim tornavidam yok bazılarını bıçakla açabilsem bile bazı girişlere bendeki tornavidalar girmiyor bile sizce nasıl bir tornavida lazım daha çok zorlarsam yalama vida olacak hepsi fotoğrafta vida girişi büyük görünüyor olabilir ama aslında mini boyut tarzında hepsi
  7. W

Power kasasını açmak

Merhabalar, hazır toplama bir kasa almıştım geçen sene. SSD takılı ama bende ayrı bir hard disk var. Bu hard disk ile SSD yi birlikte kullanmak istiyorum ama hard diski takabilmek için Power kasasına ulaşmam gerek, power kasasıda daha önce hiç görmediğim vidalarla kapalı. Biliyorum biraz absürd...
Geri