wt atlas isimli üyenin son içerikleri

1. wt atlas

Asker olmak için ne gereli

bana kalırsa sen zorunluktan istiyor gibisin eğer öyleyse girme bu topa kaç tane subay astsubay gördüm ben askerliği bırakıp daha az maaş ile çalışmak isteyen önce ne istediğini bilmen lazım ve er olarak gitmeden bi karar verme
  2. wt atlas

Sporda kası hissetmiyorum

negatif + tükeniş ile dene bakalim
  3. wt atlas

MONİTÖR ALICAM TAVSİYE

2k deil sana 180P 240hz lazim 1773649378 2k deil sana 1080P 240hz lazim
  4. wt atlas

Askerde dayanamiyorum

knk çok kötü bişey ya o günlere geri dönmek istemiyorum biteli 2.5 ay oldu
  5. wt atlas

80k bütçem var bana öneriniz nedir

beyler 80k bütçem var nvidia olması şartıyla bana sistem önerir misiniz? rica etsem
  6. wt atlas

Askerde sınava çalışabilir miyim?

yok öyle bi dünya knk ben askerden geleli 3 hafta oldu 3 şehir 4 kışlada kaldım günde 5-6 saati bırak verimli bi şekilde 2 saat bile çalışamazsın gözünü korkutmak için söylemiyorum ama bu konuda çok ciddiyim
  7. wt atlas

Sistemimin ederi ne kadar

tek tek dusunmuyorum knk valla diger parcalar elimde kalir
  8. wt atlas

Sistemimin ederi ne kadar

1.5 yıl önce vatandan almıştım kullanmaya vaktim olmadığı için satmak istiyorum sizce ne kadara satabilirim sistemimi işlemci Ryzen 5 5600 ekran kartı RX6600 anakart A520M-A PRO 16gb ram 3000mhz bide 180HZ Aoc momitör var 1080P
  9. wt atlas

Öneri 400 Hz Yeterli mi Yoksa 600 Hz Almaya Değer mi?

600 al gitsin seviyosun demekki fps oyunlarını anlaşılan 20K sana pek koymaz gibi neden olmasın al gitsin
  10. wt atlas

Takaslayamayı düşündüğüm bu PC nasıl?

0 olsa bile 22 etmez
  11. wt atlas

Askerlik için tavsiyeleriniz

bu cuma günü yola çıkacağım balıkesir merkezde acemiliğimi yapacağım hem acemilik hemde usta birliği için tavsiyelerinizi merak ediyorum dikkat etmem gereken şeyler veya gittiğim ilk gün ne yapmam gerekiyor 1 gün erken gidiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. wt atlas

Yağ yakımı Diyeti için tavsiye lazım

bunları hergün yicek paran varsa neden uğraşıyorsun bence bazı kimyasallar kullanabilirsin tabi spor yapıyorsan onun haricinde bunları yiyerek sen o yağ oranını düşüremezsi
  13. wt atlas

Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

annesine şikayet et yada babasına bak nasılda akıllanıyor
  14. wt atlas

🔥İndirim RX 9070 XT Powercolor Red Devil 34.700₺

duyduguma gore 8Kda yuk altindayken 10 derece goruyormus max
  15. wt atlas

Askerlik ile ilgili lütfen cevap verin

KAÇIŞ YOK 😩
Geri