arkadaşlar merhaba şimdi boyun biraz uzun olduğundan kaynaklı hiç bir şekilde pantolon bulamamaktayım bacak boyu minumum 115cm olması gerekiyo oda nerdeyse bileğimi zor kapatıyor bildiğiniz böyle sayfa varmı avmlerde herhangi bir mağzada bulmak imkansızlaştı artık 36 boy pantolon bile getirmiyor...
iphonelarda mümkünse pro modellerden şaşmayın hocam artık yeni serilerde prolarda işlemcide değişiyor
1749801211
icloud alındığı zaman hayli hayli yetiyor bence
ne yükliyceğinize ve ne kadar fotoğraf çekindiğinize bağlı yada fotoğraf çözünürlüğüne göre de çok fazla yer kaplıyor
1749801094
ama genel kullanım için yetecektir bende 256 var 128 dolmadı daha çok fazla uygulamam ve yaklaşık 15.000 kadar fotoğraf videom var gelçi icloudumda var ama
15 pro alın hocam bence ben 15 kullanıyorum pro ile 15 arasında çok fark var 15 serisi ve sonrasında artık pro promax modellerinde işlemci bile farkediyo ve 120hz gibi ekstralar var
1747378681
16 için üstüne ekliyceğinize 15 pro modeli için üstüne ekleyin
elimde eski pclerden kalma parçalarla yeni bi ddr4 sistem tamamladım fakat sadece ekran kartı yok takıp satıcam takabileceğim en güçlü ekran kartı ne olur