Tabii, kamera parlaklığını sabitleyip çektim. Bu şekilde parlaklık farkı var. Telefon ile size çok yansıtamam ama görüntüdeki detay farklarını inceleyebilirsiniz. Özel ayarlar kamerada biraz daha parlak çıktığı için hafif renk patlamış gibi gözüküyor.
Üstteki resim rehberde anlattığım özel HDR...
Ben HDR kullanmadığım zaman renkleri OLED ekranlı telefonuma bakarak referans almıştım; gayet iyi ayarlanmış olması şaşırtıcıydı. Şu anda HDR kullanıyorum; renkler daha detaylandı ve karanlık sahneler daha parlak oldu. OLED panellerde HDR içerik ayarlaması çok daha zor olduğunu duydum. Benim...
Selamlar herkese,
Birçoğumuz monitörün kendi HDR modunu açtığımızda ya ekranın aşırı beyazlaşmasından (yıkanmış görüntü), ya da parlak sahnelerde ışık ve renk patlamalarından (gökyüzünün kör etmesi, detayların kaybolması) şikayetçiyizdir. Monitörlerin kendi HDR algoritmaları (özellikle...
Biliyorsunuz ki geçtiğimiz zamanlarda Grand Theft Auto V Enhanced Edition çıktı.
Daha önce oyunu 2-3 kez bitirdiğim için grafiklere çok takılmamıştım, ta ki Enhanced versiyonu çıkana kadar.
Şu an GTX 1650 ekran kartına sahibim ve GTA V Enhanced versiyonunda, ULTRA ayarlarda 100 FPS sabit...