Hocam eğer taksit önemli değilse gamegaraj nexora a7 var onu alabilirsin bu şekilde özelleştirirsen 50.700tl oluyor
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB...
sana attığım özelleştirmeleri yap zaten hocam. XFX sesli olduğu konusuna katılmıyorum. Kartı zorla 55 dereceye sabitlemeye çalışılırsa sesli olur tabii ki ama...
Hocam itopyadaki COSMOS MERCUR adındaki oem paketinde anakartı b650M WIFI 6E olanı seçip aynı ramdan bir tanede daha ekleyin(o seviye sisteme 32 ram...
pahalı değilmi hocam bu attığım kasada aynı parçaları ve sıvı soğutma seçince bile 70 küsür oluyor gerçi şimdi gördüm aynı kasayı özelleştirmişsiniz bide...
Anakart belki B650M Gaming Wifi6E tercih edilebilir. Onun dışında seçtiğiniz bileşenler ve ürünün fiyatı iyi.
Belki farklı bir soğutucu istiyorsanız...
Eğer bütçen yetiyorsa ram miktarını 32 yapabilirsin hocam 16 daha aynı ramden ekleyince 8000 civarına ekliyor değer yani. Eğer bütçe çıkmıyorsa rahatlatmak...
Ekran kartını araştırırken XFX markasının 9070 XT modeli için minimum 800W güç kaynağı önerdiğini gördüm. Ayrıca kartın oldukça sesli çalıştığına dair...
İtopya COSMOS MERCUR kasasını bu şekilde özelleştirdim. 75 bin TL bandında en mantıklı sistem olmuş mu diye yorumlarınızı merak ediyorum. Daha iyi sistem...