Hocam bence cuma gecesini bekle el captain kasası full premium 130a düşüyor sürekli
https://www.incehesap.com/el-capitan-oem-paket-fiyati-45726/?srsltid=AfmBOooGkjKIqWjL4EeMAgqSm5bGvOoeoFK5dtrnJA10jfxwrl2tHdFD
Öneriniz varsa güncelleyeyim herhangi bir parça için normalde bende istiyordum ince hesaptan veya bir yerden almayı fakat taksit seçeneği ve james eşşek işlemci soğutucu ve segotep psu güvenmiyorum
1780650286
Seçtiğim kasa ve psu mantıklı mı sizce
Vento ekranlı kasayı seçtim hocam işlemciyi 7800x3d yaptım anakartı b850m force gigabyte seçtim ram cl30 soğutucu ne olmalı ram sonradan 1 tane daha 16 alıcam şuan 85.000tl değer mi ?
Daha almadım bugün indirim son günü işlemci için hepsini geçicem 2 şer tane eşimle aynı anda diziyoruz sistemi normalde aklımda 160civarı rakam vardı 2 kasa için buraya nasıl geldi bilmiyorum biraz kısmam lazım
1780222215
İş bankası taksit yapmam lazım 6 kafidir
Selamlar herkese,
Kasa hariç yaklaşık 95.000 TL bütçeyle aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Daha satın almadım. Parçaların fiyatları ve seçtiğim modeller şu şekilde. Sizce bu fiyatlara bu bileşenler iyi mi, değiştirmem veya optimize etmem gereken bir parça var mıdır?
Sistem Bileşenleri ve...
Kasa olarak kalsın o zaman psu olarak başka araştırayım tek kasada satıyor aldığım yer en azından güvenilir bir psu almış olurum öneriniz var mı psu 5 6 bandında olabilecek
Sistemdeki RAM tercihimi 32GB (16x2) 6000MHz CL30 DDR5 olarak güncelledim; Sahibinden üzerinden sıfır kutulu olarak 16.500 TL'ye buldum.
Ancak bir noktada çekincem var: Dark kasa ve Raijintek PSU markalarını daha önce pek duymadığım için güvenilirliği konusunda size danışmak istedim.
Hocam dediğiniz gibi güncelledim anakart ve işlemci soğutucuyu ram olarak 5 daha ekleyip sahibindenden 0 faturalı 32gb ddr5 6000mhz cl 30 ram alıcam 16x2 olarak anlaştık bir arkadaşla 16500e kasa ve psu olarak düşünceniz nedir 750w gold psu kasa almak yeterli olur mu oradanda bütçe artırıp...