wWalsh isimli üyenin son içerikleri

1. wWalsh

Siyah renklerde gölgelenme sorunu

Akşam deneyeceğim
  2. wWalsh

Böyle duruyor
  3. wWalsh

hayırlı akşamlar. Geçenlerde monitör kolu aldım hdmi kablosu biraz gergin duruyordu sıkıntı etmedim zaten setupu yemizlicektim idarelik öyleydi ama geçenlerde cs2 oynarken alt tab yaptım ekranda bi anda gölgelenmeler oldu kaç gündür böyle duruyor hdmi kablosunu değişip denedim ama fark olmadı...
  4. wWalsh

Ana kartta boot ışıgı yanıyor

Bugün öğlen oynadım vir sorun yoktu sonra aksam monitör kolu almıstım onu taktım suan boot yanıtor ve ekran gelmiyor
  5. wWalsh

Çözüldü✓ Fanlar anakarta baglanmadan renk değiştirme yapabilirmiyim?

allah senden razı olsun hocam bide en ucuz siteyi atmıssın normalde 1000 tl attıgın ürün teşekkür ederim
  6. wWalsh

ana kartımda 3 pinli argb girişi yok genede uyumlumudur?
  7. wWalsh

peki bu ürün benim girişim icin uygun bir fanmıdır? https://wraithesports.com/products/apnx-fp1-kasa-fani Bağlantı Tipi PWM 4pin + ARGB 5V 3pin 1770574659 birde argb kontrolcu bulamadım uygun yollu birşeyler atarmısınız?
  8. wWalsh

fanalrım 3 pin girişli benim anakartım 4 pin girişli jrgb yani uymuyorlar suanda sadece tek renk yanıyorlar https://arsbilgisayar.net/fan-coklayici-5v-3-pin-argb-rgb-led-fan-coklayici-11-port şöyle bir şey alsam sata kablosu ile baglantı yapabilirmiyim ana karta baglamadan?
  9. wWalsh

12v 4 pin jrgb girişini 5v 3 pine cevirilirmi?

tamam hocam bunlarda işimi görür teşekkür ederm
  10. wWalsh

anakartım msi a620 sadece 1 tane jrgb 4 pin 12v girişi var baskada hıcbır gırıs cıkıs yok. fanlarım 3 pinli 5v girişli bu attıgım linkdeki seyle calıstırabilirim değilmi? bu arada illaki renkleri pcden kontrol etmek zorunda dğilim renk değişsin yeter benim için kumanda felan farketmez
  11. wWalsh

https://www.n11.com/urun/gameforce-rgb-kontrolcu-ve-kumanda-anakart-destegi-yok-101132864 mesela boyle bir şey işimi görürmü?
  12. wWalsh

dönüştürücüyle olur diyorlar ama bulamadım ben yada baska nasıl cozebilirimi bu sorunu. fanlarım argb 3 pin giirşli suan sadece psuya baglı fanlar renklerini değiştiremiyorum.
  13. wWalsh

MSI Pro B620M için JRGB fan önerisi

İyi sosyaller. Anakartımın uzerinde sadece 1 tane JRGB pin var 4 pinli. Fanlardan gram anlamayan birisiyim dönüştürücü vs falan da varmış hatta ama anlamıyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
  14. wWalsh

Rv there yet oyununa girince mikrofon bozuluyor

oyuna girince mikrofonum hicbirşekilkde calısmıyor taki pcye reset atana kadar anca oyle acılıyo mıkrafon sizce neden
Geri