Hocam arkadaşla konuştum kargoya verildiği için iadesini yapılamıyormuş direk. Ben de dedim ki forumda bilenlere sorarız onlar ayarı söyler ya da kurduracağın bilgisayarcı biliyorsa o yapar. Zamanı gelince yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam işin aslı benim olsa korkmam ama arkadaşa ben aldırdım onun için hiç riske girmeye gerek yok keşke kargoya verilmeden önce fark etseydim ama adamlar hemen kargoya vermişler iptal etmeye kalmadan.
Merhaba arkadaşlar,
İncehesap Gaming Gecesi indirimlerinde fiyatı uygun bulunca Patriot Viper Xtreme 5 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz CL32 (PXV532G70C32K) RAM kitini satın aldım.
Kuracağım sistemin diğer ana parçaları şu şekilde olacak:
İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D
Ekran Kartı: Asrock Challenger...
Merhaba arkadaşlar oyun için kullanılacak bir laptop arıyorum. Bütçe aralığı biraz geniş fakat geniş olmasının sebebi ne alacak olursam olayım o fiyatın en f/p alınabilir modelini almak için. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar anlık olarak Razer Deathadder V3 Pro kullanıyorum ama scroll tuşunda sorun var ve mouse genel olarak eskidi. Bütçem bu 2 mouse'a yetiyor sizce tercihimi hangisinden yönelik kullanmalıyım ? Tutuş olarak V4 pro direk Beast X de nerdeyse hemen hemen aynı farklı bir mouse öneriniz...