WxTimer isimli üyenin son içerikleri

1. WxTimer

Valorant sebepsiz kalıcı ban yedim

ban nedeni söylenmeden haklı açıklama yaptıklarını anlatıyorlar hala gerçekten riot games kadar saçma bir firma yok.
  2. WxTimer

Yardım Aramızda web dev var mı?

mesaj gönderdim hocam
  3. WxTimer

Filmler ve tv kasıyor donuyor

merhaba, filmler ve tv uygulaması sizde de böyle mi sürekli donuyor yanıt vermiyor tam ekrana geçince siyah mavi karışık oluyor nasıl çözebiliriz acaba
  4. WxTimer

teşekkürler deneyeceğim bakalım ne olack 4 tane attım hepsi kapatıldı bakalım daha atmaya devam edeyim teşekkürler hocam bi bakayım riot baya saçmalıyor bu ara ya gerçekten
  5. WxTimer

aynen sorma ya ne ağlarım şimdi :D
  6. WxTimer

Yardım Valoda ekran kartı sürücüsü çöktü

işlemciniz intelse driverından yapıyor
  7. WxTimer

tavır almıyorum herşeyi açıklamışım hala gereksiz yorum yapıyorsun :D güldürme beni
  8. WxTimer

sana neyin yalanını söyleyeceğim o zaman :D bunu açıkla bana
  9. WxTimer

uğraşmaya değer mi ki
  10. WxTimer

evet meleğim, riot yetkilisi misin de yargılıyorsun :D normal insansın sana ne yalan söyleyeceğim?
  11. WxTimer

sadece ben kullanıyorum hem iş hem oyun bilgisayarı olarak o kadar para ve emek veriyoruz karşılığı böyle kalıcı ban maalesef atıyorum fakat çözüldü olarak kapatıyorlar cevap vermiyorlar veya 3 4 gün içinde dönüş yapılacak diyorlar ama 12 gün falan oldu ses soluk yok
  12. WxTimer

hayır satın almadım yıllardır kullandığım ilk mailine kadar bende olan hesabım hayır hocam en son 6 7 ay önce falan internet kafede oynamışlığım vardır hiçbir hile algılamıyor hocam zaten hile kullanan bir insan olmadım hayatım boyunca
  13. WxTimer

açtığım konuyu okuyor musunuz ? yoksa başlığa bakarak mı yorum yapıyorsunuz? konuya gelen yanıtlara da cevap verdim mail attığım halde kapatıyorlar ne hesap satın aldım ya da başkasına verdim bunları okumadan böyle yorumlar yapmanız çok saçma
  14. WxTimer

hayır,herhangi bir küfür olayı olmadı devamlı oynuyordum zaten oyunu hesap valorant ilk çıktığından beri kullandığım hesap herhangi satın alma durumu olmadı, hesabıma başkası da girmedi çok saçma bir maç atıp çıkıldı ve sonrasında daha giriş yapamadım hesabıma ban yedi hesap
  15. WxTimer

merhaba, bilgisayarımda herhangi bir 3. parti yazılım olmamasına rağmen smurf ve hile olmamasına rağmen main hesabım kalıcı olaran banlandı 7. maddeden dolayı gözüküyor fakat bunların hiçbirini yapmadım bu banı nasıl kaldırabiliriz destek talebi atıyorum çözüldü olarak kapatıyorlar 3 4 gün...
Geri