Anakartım bu cpu pump girişi yok sıvı soğutma takabilirmiyim bu amakarta cpu fan ın üstündeki normal fan girişidir ne yapabilirim bir bilgisi olan varsa yazabilir
merhaba benim anakartım b550m aorus elite geçen F11n isimli bios sürümünü indirdim şimdi siteye yeni bios varmı diye kontrol etmeyeg geldim F10 olmuş yani daha alt bir sürüm en yeni o gözüküyo
merhaba ben kasa topluyorum fan kontrolcüm var anakarttın yazılımından bunları kontrol edebilirmiyim bu iki kablodan hangisini seçmeliyim hangi yerebağlamalıyım rgb kontrolcüye nasıl bağlamalıyım
merhaba ben thermaltake commander g33 aldım onun arkasında galiba rgb kontrolcüsü geliyonuş b550m aorus elite anakartım var fanları nereye bağalayacağım ana kartamı rgb konrolcüyemi rgb desteği var anakartın
https://www.incehesap.com/zalman-zm700-txii-700w-dual-forward-120mm-80-power-supply-fiyati-45493/?gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WSozy1noFnsZH0v_w9owLgQ2duy4TDLZjyItNJk0yfIVmRtqfiOY5UaAoe4EALw_wcB peki bu psu nasıl idare eder mi? sertifikası 80+ silver mı
Merhaba ben 3070 +5600x almayı düşünüyorum fiyat performans olarak corsair spec delta rgb 650 w psu lu kasa yetermi o kasayı baya beğeniyorum güç kaynaksız ayrı satılsa 700w alırim fakat yok