wzgursel isimli üyenin son içerikleri

1. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

nasıl yüksek gösteririm muhasebeye söyleyeyimmi şahıs şirketi kuran bir tanıdığın limitler baya iyi kredide alabiiyor
  2. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

motor alacam şahıs şirketi kuracam şuanda kuryeyim
  3. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

haklısın ABİ işyeri var benim babamında var zamanla yükselirya 1705427905 berberi var babamında lokanta galiba kredi çekmişti ben şahıs şirketi kuracam esnaf kuryelik için şahıs şirketi yararmı
  4. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

peki beni amcamın nasıl birinde 400 birinde 300 birinde 250 1705338017 birde düzenli kulanırsam bu limit artarmı 1705338057 birde 18 yşında iyi mi? zamanla yükselirmi
  5. wzgursel

Kredi Kartı Almak İstiyorum

kdfhdsjkdfhsjk bilmiyom knk yav şaka maka daha 18 yaşındayım hala limit açıyorlar daha yükselir
  6. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

anladım biliyorum zaten ama benim daha yükselir 18 yaşındayım sicil temiz gelir var para girişçıkış var 1705337211 ya birde bişey soracam enpara kredi kartı onaylandı ama limitim sınırdaymış şimdi benim iş bankasında gözüken 60 k müşteri limiti toplam limitmi aga
  7. wzgursel

En yüksek aidatsız kredi kartı limiti kolayca veren banka hangisi

denizbank verirmi iş bankasında 18 yaşındayım 60 k platinium genç var
  8. wzgursel

Kredi Kartı Limit sorunu

yapı kredi o kadar bonkörmü
  9. wzgursel

Sizce hangi kredi kartı veya alışveriş yapabileceğim bir kart almalıyım

aynen bencede gence destek veriyor bana göre 20 günde 13 klık kk yi 60 yaptılar 18 yaşındayım
  10. wzgursel

Kredi Kartı Almak İstiyorum

knk öyle deme benim amcamın garantide 400k vakıf 160 200 denizde 150 200 faland 1705299183 iş bankası bence gençlere iyi 18 yaşındayım 7aydır sigorta var gir çıkda oluyor önce 5 k kmh verdiler sonra maximum genç 13k limit verdiler 20 gün içinde 13k dan 60k geldi birde platinium kart gönderdiler...
Geri