Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce alınır mı? https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g16-g614ji-n3189-intel-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-165hz-dos-16-wuxga-notebook-p-695811288?boutiqueId=61&merchantId=106740
Ben bir arkadaşımın isteğiyle arkadaşının mailine girdim kendi telefonumdan ve onun arkadaşı troll yapmak için uzaktan telefonumu sıfırladı. O mailde hala telefonuma ulaşılabiliyor fakat benim o maile erişimim yok telefon sıfırlandığı için, ne yapabilirim telefonunu o mailden çıkarabilir miyim...
Merhaba, bilgisayarım yüksek derecede ısınmaya ve fan sesleri çıkarmaya başladı ve performans düşüşü yaşıyorum. BIOS güncellemem gerekiyor sanırım, nasıl güncelleyebilirim bu Toshiba laptopta? Satellite L50-C.
Laptop çok ısınıyor dokunduğumda çok sıcak geliyor bana Valorant açıyorum mesela sonra bilgisayarımda alt tab atıp Discorda geçmeye çalışıyorum bilgisayar Valorantta kalıyor sonra bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Laptopun soğutucusu var çalışıyor termal macun alamam...
Merhaba, bilgisayarıma virüs girdi sanırım bende Malwarebytes ile tarama yaptım ve 4 tehdit buldu sildim. YouTube reklamlarımda hep aynı kaynaktan reklam çıkıyor ad blocker kullandığımda ise reklam hala duruyor ama beyaz şekilde ne yapmam lazım? 6 kez falan taradım.