Arkadaşlar hp 14700hx 4060 lı laptoba sahibim mavi ekran yemekten biktim son 3 gündur süreklu mavi ekran veriyor neden sebep ne bir tek ben mi yasıyorum bu sorunu ya lutfen yardım edin lütfen ??????????????????????????????
Merhabalar Hp victus 16 r1028nt 14700hx 4060 lı laptopa sahibim laptobum ile oyun oynarken aldığımdan beri hiç mavi ekran yemedim ama ne hikmetse chrome ye girince youtube de vesaire dolasırken mavi ekran yiyorum bunu 2 günde 7 ila 8 kere yaşadım sorun nedir sizce ????? Acill yardim eder...
Ben intel almanı öneririm tahminimce uzun süre kullanıcaksın o yüzden intel al hem kesinlikle açık ara farkla intel daha performaslı ryzen sadece verimli kalıyo yanında tavsiyem intelden yana
Knk panal yani ekran canlı kaliteli olsun istiyorsan kullanılan malzeme kalitesi daha iyi olsun diyorsan üstteki daha ucuz bişey alim ekran önemli deil diyosan alttaki
Sana tavsiyem ikisinden birini alacaksan alttakini alman olur çünkü ekran kartı kadar işlemcininde ekran kartını beslemesi önemli büyük ihtinalle uzun süre kullanacaksındır o yüzden alttakini al zaten 4060 ile 4070 arasında çokta bir fark yok.
İstersen bunuda bir incele geçenlerde 48k dan 44 k...
Yok knk ekran kartından bahsetmiyom onda sorun yok mükemmel ben panelden ekrandan bahsediyom renk canliligi istiyosan beklentini karşılamaz manasında dedim
1718985489
Gecenlerde 48 k dan 44 e düsmustu eğer büçen yeterse bunu al daha çok işini görür
Dell Gaming G15 5530 G155530016U i9-13900HX...
Eğer ekran iyi olsun istiyosan çokta iyi deil fenada deil ama ekran dışında laptop mükemmel uzun sürede götürür fakat ekran senin için çok önemliyse ekran calı olsun istiyosan alma ekran sorun deil diyosan arada indirime giren bi laptop zaten alabilirsin