X kişisi. isimli üyenin son içerikleri

1. X

18 Yaş altı solana nasıl alınır

Annenin Babanın adına al
  2. X

Yardım 🏬İdefix Evtronik Satıcısı güvenilir mi ?

Hocam neresi uygunsa oradan alın,idefix güvenilir bir yer bide Türk olup Türk markasının boykot etmek çok saçma bence
  3. X

❌İndirim Bitti! Defacto ürünlerinde %70 varan indirimler

Çok teşekkür ederim senin sayende yarı fiyatına aldık
  4. X

Millenicom Promosyon kodu lazım

Arkadaşlar başlıktaki gibi bana millenicom Promosyon kodu lazım
  5. X

Xiaomi telefonlarda ısı görme

Evet var önce geliştirici seçeneklerini aç sonra geliştirici seçeneklerinde güç tüketimine tıkla 3 tane seçenek çıkacak en baştakine tıkla ekranın solunda gözülür
  6. X

Arkadaşlar Temuyu Kandırabilir miyim

Arkadaşlar ben Temudan 300 TL değerinde bişey alacağım ama bildiğiniz üzere alt limit 670tl ben 400 TL değerinde bişey alıp hemen iptal etsem olur mu acaba
  7. X

Temu da kupon Kodu Lazım

Ama bende vergi ile beraber 1300 TL ürün 750 tl
  8. X

Temu da kupon Kodu Lazım

Arkadaşlar ben Temudan 1300 TL li alışveriş yapacağım Eğer bildiğiniz bir kod varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim
  9. X

🔥İndirim Amazon 300/120 Kupon (Herkeste Olmayabilir)

Beyler bu kuponu nasıl kullanıyoruz ben Amazon satıcı bir ürünü almak istiyorum ama fiyatı düşürmüyor
  10. X

Yardım Xiaomi pad 6 alınır mı ?

6 yıl kullanır mısın bilemem ama perfonmansı iyi ve kalem kullanmıyorum ondan bilgi veremeyeceğim
  11. X

Yardım Xiaomi pad 6 alınır mı ?

Hocam Ben Xiaomi pas 6 aktif olarak kullanıyorum hatta bun yazıyı onun üzerinden yazıyorum işlmecisi ekranı bataryası gayet iyi ama işletim sisteminde bazı problemler var mesela ben YouTube da iken bir anda YouTube dönüyor ama sadece YouTube donuyor onun dışında tüm fonksiyonları çalışıyor ve...
  12. X

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

Hacım olmadı çekmene izin vermiyor
  13. X

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

Hacılar ben bu 500tl yi dolar yapıp binance ye atsam oradan da çeksem olur mu
  14. X

🔥İndirim Slazanger Eşofman Altı 175tl

Bende sipariş verdim kalitesi hakkında fikrim yok Arkadaşlar Bu arada 2 tane alırsanız teki 175tl oluyor https://www.slazenger.com.tr/slazenger-palm-erkek-esofman-alti-siyah
Geri