Merhaba MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR laptopuna ekstra 1 TB SSD almak istiyorum şu anki piyasada bir şey bulmak zor maalesef onerebileceginiz iyi bir F/P ürün var midir?
bu seviyelerdeki klavyelerde artik performans farki aramaya gerek oldugunu sanmiyorum cok ve eklemeyi unutmusum soruya ekranli klavyeler hosuma gitmiyor
1766792396
bunu gormustum cok guzel klavye ancak siyah bir klavye aradigimdan tam emin olamadim siyah bildiginiz birsey varmi acaba
suanda gt60 prolu bir manyetigim var ancak bir tanede %75 aliminyum mekanik klavye almak istiyorum renginin siyah olmasi cok daha iyi olur neler onerebilirsiniz butce 8 bin
bu secenek gorunmuyor bende
otomatik olarak agresifdeymis zaten etkine aldigimda biraz dusus oluyor fps sicaklikda degisen bisey olmuyor ancak nvdia reflexi kapattim mac ortasinda 100 fpslik bi artis oldu
i7 13700HX 4080'li bir laptopum var ancak Valorant'ta FPS'im cok drop yiyor. Monitörüm 2K 240Hz bu Hz i sabit alabilmek istiyorum ancak oyun fighta girdigim zaman cok yuksek ihtimalle 240'in altina dusuyor FPS sicakliklarim kullanimlarim fotografta var.
[H3 id='Valorantta+dusuk+FPS']Valorant'ta...