xaad isimli üyenin son içerikleri

1. X

Oyun oynarken aniden PC kitlenip ekran goruntusu gitmesi

Oncelikle herkese merhaba black desert online oynarken bilgisayarim aniden kitlendi ve goruntu gitti ayni anda bilgisayari tekrar acarken hicbir sekilde goruntu gelmedi fisten cektim kapadim bilgisayar calisiyordu ama kablonun yerini degistirdim olmadi vs vs en sonda ekran kartini ve rami söküp...
  2. X

400 600 tl arası kasa önerisi

Başlıkta belirttiğim üzere 400 ila 600 lira civarı kasa almayı düşünüyorum ve hava sirkülasyonu fazla olan şuanki kasam çok ısınyor kapağı açmama rağmen işlemci 47 derece boşta oc'suz bir şekilde macunu değiştirdim ve arctic mx-4 2019 edition kullandım kasanin önü kapalı 2 fan var arkada 1 fan...
  3. X

Bilgisayarın Aniden Kitlenmesi

Dostum formatladım bilgisayarı yine aynı ve pis de değil alalı 8 ay oldu her ay temizliyorum kapsersky da yüklü zaten
  4. X

Sistem Kapanmıyor Kitleniyor ekran donuyor mouse veya başka bir şey yapamıyorum
  5. X

Bilgisayarcıya götürücektim ama virüs yüzünden bu imkansız ve parçaları yeni aldım tam olarak ne olduğunu bilsem ona göre o parçayida değiştiricem ama bilmiyorum ssd de sorun olabilir bir şey yüklerken pc kasiyor başka bir şey yapamiyorum ondanda olabilr
  6. X

Öncelikle Sistemin Şu şekilde; Anakart:B450m İşlemci: Ryzen 3 2300x Ram: x2 Corsair lpx 3000mhz Depolama: su630 240gb ve 1TB Seagate 7200rpm Ekran Kartı: Rx570 sapphire 8gb Güç Kaynağı: Cooler Master Mwe white 550w 80plus Kasa: power boost vk-c013b 500w(Güç kaynağını Belirttiğim güç kaynağı ile...
  7. X

Bilgisayar Elektirik Kesintisi Sorunu

Öncelikle Sistemin Şu şekilde; Anakart:B450m İşlemci: Ryzen 3 2300x Ram: x2 Corsair lpx 3000mhz Depolama: su630 240gb ve 1TB Seagate 7200rpm Ekran Kartı: Rx570 sapphire 8gb Güç Kaynağı: Cooler Master Mwe white 550w 80plus Kasa: power boost vk-c013b 500w(Güç kaynağını Belirttiğim güç kaynağı ile...
Geri