Xabuk isimli üyenin son içerikleri

1. Xabuk

GeforceNow Taksit Aldatmacası

hocam şuanda GFN daha ucuz ama :) GFN ultimate paketin aylığı 350tl suan indirimde. Boostroid ultra paketi ile aynı fiyat. İkisinde de şuan taksit yok sanırım. Araştırmaya devam ediyorum
  2. Xabuk

Teşekkürler. Bir araştırayım.
  3. Xabuk

Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Hocam anlatmakla anlaman zor. Mağazaya gidip kendin bakabilirsin.
  4. Xabuk

Nasıl alacağım peki? Aylık 130tlye performans paketi iş görüyor GeforceNow’da. Aynı fiyata aynı özellikleri verebiliyor mu boostreoid? Ayrıca tarayıcı desteği var mı merak ettim
  5. Xabuk

Öncelikle beğenmiyorsan iphone 17yi 8 sayfadır mantıklı açıklamalar yazan bu insanlara yazık . Yani beğenmediğin bir cihazı sana 100 kere anlatsak beğenmediğin için almayacaksın :) Hadi selametle.
  6. Xabuk

Öncelikle 2 sene kullanıp eskimiş cihazı alış fiyatından yukarıya satıp TL bazında zarar etmeme durumu dünyada sadece ülkemize has bir durum. Bunu geçersek 15 pro 2 yıllık bir telefon artık. 17 neredeyse her alanda daha iyi bir cihaz. Ön Kamera,şarj hızı,pil hepsinde daha iyi. Arkasında 3...
  7. Xabuk

Müşteri hizmetleri berbat. Kullandıkları mail adreslerine mail atınca mail gitmiyor. 3 gündür şikayet ediyorum henüz geri dönüş yapmadılar. İnanılmaz derecede kötü bir yönetim süreci yürütüyorlar.
  8. Xabuk

GeForce Now gerçekten alınır mı?

Uzun zamandır kullanıyorum. Forza Horizon 4/5 , Assasin serisi , Just cause 4 , Destiny 2 gibi oyunları aktif oynuyorum. 200 dow , 50 upload internetim var. Şuana kadar hiç bir problem yaşamadım. Tek problemim taksit yapıyoruz deyip yapmamaları. Yoksa oyun deneyim konusunda memnunum. Not ...
  9. Xabuk

Tam aksine taksit yapıyorlar ve bunu da ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi 6 taksit olarak yapıyorlar. Ayrıca her banka ile anlaşmaları var bunu da kendileri söylüyorlar.
  10. Xabuk

Kendilerine mail atmama ve şikayet var.com’a yazmama rağmen herhangi bir adım atmayan GamePlus’ın ekran görüntülerinde de sabit olan taksit aldatmacası. Bu yapılanın Ticaret bakanlığı nezdinde karşılığı olacağının eminim.
Geri