xACa isimli üyenin son içerikleri

1. xACa

Yardım MONİTÖRde Çizgi Problemi var. Ürün Yeni

muhtemelen aynısını verirler. daha düşük model teklif ederlerse asla kabul etme. paranı al geç o durumda. eğer sadece düşük model teklif edilirse tüketici hakem heyetinde hakkını arayacağını belirt, dişli görünürsen seve seve istediğini yaparlar
  2. xACa

Yardım MONİTÖRde Çizgi Problemi var. Ürün Yeni

iade et hocam. yeni aldıysan paran erimemiştir direk paranı da alabilirsin. yerine başka monitör de teklif ediyolar çoğunlukla seninkinden dandik gene de teklife bak ona göre karar ver
  3. xACa

T10F Yarın Sabah Ön Siparişe Açılıyor! (Anketli)

yerli araçtan ötv almaya devam mı KEKW
  4. xACa

10-15k arası telefon

bence bu fiyatlara a36 dışında yok, nothing 1 bakmıştım ben ama o da çok eskidi artık güncelleme almıyor
  5. xACa

80-90K PC AMD Sistem

hazır sistem olarak arıyorum bildiğin varsa link atar mısın
  6. xACa

80-90K PC AMD Sistem

Merhaba, rust için pc topluyorum. PC aklıma yattı 240mm bu işlemci için az gibi geldi. Sizin önerebileceğiniz hazır sistem var mı?
  7. xACa

Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

o zaman bu fiyatlara işin zor, oyun için özellikle yukarı çıkman lazım bütçede
  8. xACa

Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

ben de bu civar kulaklık arıyordum. bu kulaktıkta cok olumsuz yorum vardı oyun için yerden yere vurulmuştu. bunu satın aldım memnunum https://www.trendyol.com/havit/gamenote-h2002p-rgb-7-1-usb-mikrofonlu-siyah-gaming-oyuncu-kulakligi-p-377558687
  9. xACa

🔥İndirim FLO 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

terliğe 1 k vermek ? profilindeki adamdan utan KEKW
  10. xACa

Yardım 7800X3D + 2x16 6400MHZ GSKILL RGB RAM ne kadar eder?

selam hangi şehirde yaşıyorsun, aklında tahmini fiyat var mı
  11. xACa

Öneri 10-15 K arası telefon önerisi

yok a36 instada gezerken de ısınıyor :D
  12. xACa

Öneri 10-15 K arası telefon önerisi

en mantıklı seçim a36, sadece biraz ısınıyor
  13. xACa

500k civarına araba önerisi

evet baktığım araçlardan en kafama yatan clio. ehliyet alırken kullanmıştım, aile için yeterli bi araç bence.
  14. xACa

500k civarına araba önerisi

ben de o civara araç arıyorum. baktığım araçlar 301, c-elysée ve clio 4 ilk defa araç kullanacağım aile için bakıyorum ben de
  15. xACa

6700xt için işlemci değişikliği

amdye geçmenin öneririm 6750xt ile 12400f kullanıyorum işlemci yetmiyor en kötü 7500 e felan geçmeye çalış
Geri