xaki isimli üyenin son içerikleri

1. X

Steamde Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz hatası alıyorum

Steam'e normal windows uygulamasından giriş yaptığım zaman steam envanterimi görebiliyorum hiçbir sorun yok. Yani ip ban vesaire yediğimi zannetmiyorum ancak tarayıcımdan steam hesabıma giriş yapıp envanteri gör tuşuna bastığım zaman görseldeki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Hatta giriş...
  2. X

Yeni sistem aldım ama görüntü yok

Arkadaşlar merhaba bugün hazır sistem aldım ve elime ulaştı. 16x2 olmak üzere ram ile birlikte geldi ancak iki ram aynı anda takılınca anakart üzerinde kırmızı ışık yanıyor LB1 gibi bir şey var yanında. Tek ram çalıştırıldığında sorunsuz açılıyor sistem. Sizce bu sorunun kaynağı nedir? 32 ram...
  3. X

Donanım Arşivi Sistem-DA3 Yükseltme !

hocam bu böyle böyle diye diye çok yukarılara çıkıyor. 4060 almayı düşünüyordum şimdi 7700 düşünüyorum zaten bütçe skalası çok yükseldi.
  4. X

bu kasayı almam durumunda psu yükseltmeme gerek kalmayacak değil mi?
  5. X

kasa fiyatları hakkında çok bir bilgim yok Sapphire RX 7700 XT (17.400tl) Amd Ryzen 5 5600 (3.600tl) ve 2.000tl de ssd ye ayırdığımda 23K lık masrafım oluyor. sanırım 2k daha ayırabilirim zorlasam
  6. X

Hocam cevabınız içime sindi 7700xt ekran kartı yanında 5600 işlemci düşünüyorum, kasa fanlarımda sıkıntı olduğu için psu almak yerine dediğiniz gibi psulu kasa bakacağım önereceğiniz kasa modeli var mıdır ?
  7. X

önce yeni sistem alıp kasayı ya da değiştirdiğim ürünleri sonradan satacağım
  8. X

bu attığın sistemdeki ürünleri ilk kez görüyorum desem yeridir bunların performansları 4060 ya da 7700 ekran kartı ile vs. kıyaslanır mı? fark nedir
  9. X

Şimdi arkadaşın dediği rx7700 xt yi araştırmaya başladım. Böyle bir durumda psu yetersiz kalıyor benim kasada. Sistemi en başta belirttim. Kasa fanlarımda sıkıntı var fanları da değiştirmek istiyordum. Böyle bir durumda rx7700 ile birlikte 5600 işlemci ve buna uygun psu lu kasa almak mantıklı...
  10. X

hocam fazla konuya hakim değilim galax dediğiniz ne oluyor? daha detaylı yazabilir misiniz
  11. X

20k hocam
  12. X

sistemim ne kadar eder ve yeni sistem ne önerirsiniz
  13. X

evet ekran kartı ve işlemciyi sıfır düşünüyorum
  14. X

asusu önermez misiniz
  15. X

Ne önerirsiniz normali ile arasında fark yok mu? 1739454276 psulu kasa dediğiniz ne oluyor hocam 1739454289 ben takmayacağım bilgisayarcıya götüreceğim
Geri