Steam'e normal windows uygulamasından giriş yaptığım zaman steam envanterimi görebiliyorum hiçbir sorun yok. Yani ip ban vesaire yediğimi zannetmiyorum ancak tarayıcımdan steam hesabıma giriş yapıp envanteri gör tuşuna bastığım zaman görseldeki gibi bir hata ile karşılaşıyorum. Hatta giriş...
Arkadaşlar merhaba bugün hazır sistem aldım ve elime ulaştı. 16x2 olmak üzere ram ile birlikte geldi ancak iki ram aynı anda takılınca anakart üzerinde kırmızı ışık yanıyor LB1 gibi bir şey var yanında. Tek ram çalıştırıldığında sorunsuz açılıyor sistem.
Sizce bu sorunun kaynağı nedir?
32 ram...
kasa fiyatları hakkında çok bir bilgim yok
Sapphire RX 7700 XT (17.400tl)
Amd Ryzen 5 5600 (3.600tl)
ve 2.000tl de ssd ye ayırdığımda
23K lık masrafım oluyor.
sanırım 2k daha ayırabilirim zorlasam
Hocam cevabınız içime sindi 7700xt ekran kartı yanında 5600 işlemci düşünüyorum, kasa fanlarımda sıkıntı olduğu için psu almak yerine dediğiniz gibi psulu kasa bakacağım önereceğiniz kasa modeli var mıdır ?
Şimdi arkadaşın dediği rx7700 xt yi araştırmaya başladım. Böyle bir durumda psu yetersiz kalıyor benim kasada. Sistemi en başta belirttim. Kasa fanlarımda sıkıntı var fanları da değiştirmek istiyordum. Böyle bir durumda rx7700 ile birlikte 5600 işlemci ve buna uygun psu lu kasa almak mantıklı...
Ne önerirsiniz normali ile arasında fark yok mu?
1739454276
psulu kasa dediğiniz ne oluyor hocam
1739454289
ben takmayacağım bilgisayarcıya götüreceğim