Kulaklığı teslim alalı daha 1 hafta bile olmamışken kutunun hali bu. Sadece cebimde durdu 2-3 kez o kadar. Terlemedim veya suya maruz kalmadı. Açık alanda bırakmadım yani tozlanmadı, yere düşmedi, kirli bir yerde durmadı. Bu durum hakkında bilgisi veya fikri olan var mı? Ne yapmalıyım?
Filmler ve TV kullanmak istiyorum. Klip özelliği çok işime yarıyor işlerimi çok hızlı hallediyorum. VLR ve diğer video oynatıcıların çoğunda çalışıyor ama Filmler ve TV 'de bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? K Lite Codec Pack kurdum.
Düzelmedi hocam. PSU 'nun vidalarını da söküp çıkardım. PSU 'dan geliyor ses %99
1705770560
Dediğiniz gibi ben pc nin üst kısmında hafif bir darbe indirmiştim. Herhalde gerginlik yaptı PSU tarafında. Ama ses pc nin arka en alt kısmından geliyor buna eminim. Egzoz fanda sorun yok gevşettim...
Bilgisayarımdan gelen sesi video olarak koydum. Normalde böyle bir şey yoktu geçenlerde ön kısmını çıkarıp bezle sildim ve kurutup geri taktım. Yani pek de bir şey yapmadım aslında. Bilgisayarın arka kısmından USB portların olduğu yerden gelen sesi anlayamadım. Neden geliyor olabilir? Bazen çok...
Arkadaşlar Türkiye de olmayan Lamzu Atlantis OG V2 4K adlı mouse 'u satın almak istiyorum. Türkiye de bunun dongle ile 4k hz 'ye çıkabilen modeli olan V2 PRO satılıyor. Onun fiyatı da en ucuz yerde 3600 TL 'ye denk geliyor. Eğer Lamzu 'nun kendi sitesinden OG V2 4K alırsam toplam 110 dolar yani...
Normalde Game Pass ile 159 TL'ye alabildiğimiz Minecraft, bende Ultimate Game Pass olmasına rağmen 200 TL olarak gözüküyor hala. Sorun neden kaynaklı olabilir? Merak ediyorum. 40 TL az değil sonuçta
Powertec almanı önermiyorum. Bir kere sakalıma sürdüm ve ölüm gibi makine. Rezalet bence. Git 200 TL daha koy attıklarımdan birisi al. En azından düzgün bir şey almış olursun.
Hangisi olduğuna göre değişir o dostum. Yıllardır Braun kullanıyorum ve 5 yıldır jilet sürmedim sakalıma. Mis gibi kesiyor.
Tam bütçe verirsen daha iyi olur.