xalemci06x isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

al sat amd zor satarsin ama d:
  2. X

size kolay gelsin ben almam bu sistemi amd sistem d:
  3. X

Al satcilarla sabahdan beri kavga halindeyım adamlar acik acik dior alip saticam die :D
  4. X

AMD SİSTEMİ begenmıorum ben ?
  5. X

iste onu anlamıom hacı bii neyi beklioz cumartesi gunundeyiz aksam 6 olmus vidiodan 1 sat sorna satisa koncak saten neyi beklioruz onu anlamadim hele bide amd cikarsa bekledigimizle kalcas
  6. X

abdullah calisanlar evine geldi herkes pc basında neyi beklioruz kanka itopyanın mesai bitimini yayınla artik daaa
  7. X

AMD olmasi yari yariya dusurur satislari
  8. X

Abdullah senın gibi birinni bu kadar buyuk reklam yapip Amd Sistem Cıkaracagina İnanmıorum ben D:
  9. X

abdullah yayınla vidioyuuu d millet bir birini yicek biras daha beklerse
  10. X

kardesim sana yemin ediorum amd bedava verseler kullanmam yasanan sorunlari biliorum ki saten ben yaptigim ise ters bir islemci her turlu amd sınıfda kalıor 2 cisi stokculari nie suclamayalım ? benım durumum iyi ben bir sekilde alirimda burda ne insanlar var babasına yalvararak aldıran ve sen...
  11. X

3 sistem yayınlancak bence 11 k 15 k 30 k
  12. X

ABdullah sistemi yayınla artikla D: harbiden yayınla d.
  13. X

AMD SİSTEM CIKARSA okadar cok satilmaz saten zannetmıorum
  14. X

bakın tekrar diorum 500 adedin 400 u stokcular aldigi soylenıor normal deilmi bitmes ? ama stokcular eritemedi elinden d:
  15. X

aga ben almam para kazandırmam aracilara burda bana laf yetistirenler saten stokcular D ben gariban hakkını savunan biriyim :D istediginizi yapin olm elinizde kaldi stokcular
Geri