Herkese Merhabalar Atk Mercury 1 kulaklık aldım ama driverında gösterdiğim fotoğrafta %100de 100 oluyor daha sonra beni giriş ekranına geri atıyor yani 2. görsele sebebi nedir sizce
Öncelikle merhabalar , Benim bulundugum yerde bir altayapim yok ama telefon internetim turktelekom olmasina ragmen geceleri 120 150 mbps bir internet hizi veriyor dolayisiyla telefonumun internetini kullaniyorum. gündüzleri ise bu biraz düşüyor 50 40 civarına yoğunluktan dolayı galiba. Bu yüzden...
Merhabalar Kısa süre önce mouse değiştirmeye karar verdim ve en son kullandığım mouse Glorios Model O2'di Şimdi ise bu mouse gözüme iyi geldi özelliklerinide beğendim tam bir fiyat performans gibi duruyor kablosuz olmasıda benim için bir artı sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum
Herkese Merhabalar
(e-yooso Z-686 Mini Mekanik Klavye)
satın aldım ve bunun için keycapsler arıyorum bu klavye'ye uyumlu bir keycaps önerisi yapar mısınız ...
Merhabalar, red switch'li %60 veya %70 bir klavye önerisi istiyorum sizlerden. Kendi kullanmış ve deneyimli olduğunuz klavyelerden tecrübelerinizi iletirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Merhabalar PC üzerinden EA FC 24 oynamak istiyorum ve bir gamepade ihtiyacım var sizin önerileriniz nedir özellikle fifa 24 de kullanışı açısından rahat olan
Merhabalar Arkadaşlar
Bu gün bilgisayarımda dns değiştirmeyi denedim fakat bir türlü değiştiremedim sorunu anlayamadım web de araştırdım bir kaç çözüm gördüm ve bunun bir virusten dolayı oldugunu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler acaba yazılımsal bir sorun mu var ?
NOT: DNS HEP FOTOĞRAFTAKİ...