Ben hala hazır sistemler daha ucuza geliyor diye biliyordum. Ekran kartsız 31K'ya toplamışsın. Piyasa ne durumda bilmiyorum ama 7500F 5060 Ti'lı pc 36K'ya satılmış, 7500F 9060 XT'li pc 31K'ymış. Bilemiyorum bana toplamak daha pahalı gözüktü
İnsanlar genelde masaüstünün parçalarını ayrı ayrı almıyor, hazır sistem alıyorlar. Masaüstü genelde ethernet kablosu ile kullanılıyor, ama eğer sen wifi kullanacaksan da 300e 500e usb portuna takılan wifi aletlerinden alırsın gayet sıkıntısız kullanırsın. Parlaklığı o anki ortamın ışığına göre...
Kargo garantisini çıkarmamışsın diye gözüküyor, ve benim kişisel tahminim puanları kullanmadın, manuel olarak kullanman gerekiyor orada bir yerden basıp.
1758051470
Bende o aşamadan 5 gün sonra teslim edildi.
1758051537
Bana havaalanına indikten 2 gün sonra yerel firmadan mesaj geldi, oradan...
satın aldım ama yazdığından 10-20 gün erken geldi. başka şehirdeyim teslim alamıyorum. kargoist ürün otomatik iade olur dedi. bu fiyatı kaçırmak istemiyordum, ne yapmalıyım beyler?
1 yıldır klasse pro kullanıyordum. Sonra mouse'u kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouse'un kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse pad'in yenisini sipariş ettim. Yeni mouse pad'de de aynı...
Shaderları yüklemek için oyunu durdurup bekliyor olabilir. Sağ altta yazıyor. O %100 olsun öyle oynamaya devam et, bir daha olmaz. Sadece uncharted değil tüm oyunlarda oyuna başlamadan önce shader ( gölgelendirmeler ) kurulacak der, oynamaya başlamadan önce onu bekle. Zaten çoğu oyunda seni...