xAngry isimli üyenin son içerikleri

1. X

Hangi grafik kartı daha iyi bir seçenek?

Merhabalar, taşınabilir bir bilgisayar almak durumundayım ve iki ekran kartı arasında kaldığımı söylemeliyim. Alacağım dizüstü bilgisayarın 5-6 sene kadar beni götürmesini istiyorum. Nvidia RTX 5070 TI (12GB + 115W) grafik kartı mı yoksa RTX 4080 (12GB + 175W) grafik kartlı sistem mi almalıyım?
  2. X

Bu laptop beni 5 sene idare edebilir mi?

5 Yıl kadar bana yetecek bir laptop arayışındayım ve bir laptop buldum (Özellikleri altta yazmış olduğum gibidir). Sürekli taşımam gerekeceğinden dolayı masaüstü maalesef alamayacağım. Sorum, Bu bilgisayar gerek oyunlarda gerekse basit 3 boyutlu işlerimde ve günlük yoğun kullanımda beni 5 sene...
  3. X

8GB VRAM Ne Kadar Götürür?

Bilgisayar fiyatlarını hemen hemen aynı diyebilirim.
  4. X

Cevaplarınız için teşekkürler dostlar. Taşınabilir bilgisayar almak mecburiyetindeyim maalesef. Sürekli olarak ülke değiştiriyorum onun yanı sıra birkaç yıl da televizyon bile sığdıramadığım dar bir evde yaşayacağım gibi görünüyor. Bundan dolayıdır ki laptop alıyorum. Normalde mac dışında ben de...
  5. X

Merhabalar, birkaç ay içinde yeni bir Laptop almak istiyorum. Sevgili Macbook m1’im bu yılın şartlarında zaman zaman aksamaya başladı. Yeni model (m4 pro) Macbook pro alacak kadar da bütçem olmadığından dolayı ben de bir Gaming Laptop almaya karar verdim ancak farkettim ki Laptop GPUları çok...
  6. X

RX 6650 XT Alınır mı?

Yüksek ayarlarda darboğaz vereceğini zannetmiyorum, son güncellemesini yapacağım bilgisayara artık.
  7. X

RX 6650 XT Alınır mı?

Günümüzde AMD RX 6650 XT hala alınır mı? 1080p 75HZ monitörüm var ve işlemcim i7 9700F
Geri