xantalew isimli üyenin son içerikleri

1. X

Anakart Tamiri İçin Yerler

ankara ya da istanbulda anakarttan anlayan afaki fiyatlarda takılmayan tanıdığı olan var mı arkadaşlar ? varsa paylaşırsa çok sevirim ram slotu pimi kırılan ve 2. ram slotu çalışmayan anakartımı yaptıracağım
  2. X

3500 TL Klavye Önerisi

arkadaşlar gören görmeyene anlatsın 3 klavyeyi de aldım rs 7 air dakido tuş hissi sesi ben bu zamana kadar klavye kulanmamışım kesinlikle başka bir klavye düşünmeyin
  3. X

Öneri Aula Hero84 He Vs Darmoshark Top75 He

arkadaşlar gören görmeyene anlatsın 3 klavyeyi de aldım rs 7 air dakido tuş hissi sesi ben bu zamana kadar klavye kulanmamışım kesinlikle başka bir klavye düşünmeyin
  4. X

verdim kankam hafta içi gelir beyaz sistemim ama beyaz yok turuncu verdim benden sonra stok bitti :D
  5. X

o zaman atk rs7 air siparişi geçiyorum 84hero yola cıkmış iptal edemedim de gelince gönderirim geri artık hatta bi inceler öyle yollarım :D
  6. X

şöyle hocam değecek mi aradaki 1800 TL'ye alırım sorun değil de
  7. X

Hangi Klavyeyi Seçmeliyim ???

amazonda renkleri mevcut itopyada da mevcut
  8. X

Hangi Klavyeyi Seçmeliyim ???

aula 84he de bi bak derim benim hoşuma gitti
  9. X

yoksa atk rs7 air mi alsam
  10. X

aula da çok hoşuma gidiyor tip görünüş klavye olarak valla bilemedim kaldım arada
  11. X

darmosharka bende bi tık daha yakın gibiyim hem ekranı hem ses tuşundan kaynaklı sesi nasıl hocam
  12. X

Aula HERO84 HE vs Darmoshark Top75 HE ikisinden birini almayı düşünüyorum 3k civarında manyetik sizce hangsini almalıyım
  13. X

3000tl Klavye Önerisi

rise online oynuyorum manyetik mi mekanik mi daha keyifli olur mmorpgler için
  14. X

Manyetik Klavye Önerisi Attack Shark R85 He Aldım

[H3...
  15. X

Msi X870e Edge Wifi Anakart Ram Slotu Kırıldı

yenisini aldım bile :D dayanamam pcsiz mmorpg oynuyorum da :D bunu ben garantiye göndereyim o zaman bakalım ne derler
Geri