XantHeo isimli üyenin son içerikleri

1. X

pc nin başlatma tuşuna basınca açılmıyor reset gerekiyor

Merhabalar pc hocası gg3 sistem aldım fakat sistemi ilk açtığıma görüntü gelmiyor kasanın üzerindeki reset tuşuna basmam gerekiyor bios a girdikten sonra açılıyor ama safe modda karşıma çıkan görseli ekliyorum sorun ne olabilir desteğe yazdım fakat hala dönüş yapmadılar 1 gün oluyor
  2. X

hepsiburada gibi sitelerinden antivirüs programı almak sakıncalı mı?

2020 sürüm diyo ama
  3. X

hepsiburada gibi sitelerinden antivirüs programı almak sakıncalı mı?

bilgisayarıma antivirüs programı almak istiyorum fakat kaspersky ın kendi internet sitesinde 150 tl iken hepsiburada da 65 tl buna güvenmeli miyim?
  4. X

Yeni bilgisayarıma antivirüs programı almalı mıyım/hangisini almalıyım ?

teşekkür ederim araştırıyorum o zaman ben :D 1623439989 peki bu hepsiburada dan falan alınır mı daha ucuza koymuşlar kendi sitesine nazaran
  5. X

kullanıyor musun peki hangi paketini almalıyım içlerinde farklı farklı paketleri var
  6. X

Arkadaşlar selam yeni bir bilgisayar aldım uzun aradan sonra ve hiç antivirüs kullanmadım sizce almalı mıyım eğer almalıysam önerileriniz var mı hangi paketi almalıyım.(ful paket ,internet paketi vs)
  7. X

Teşir ürünü monitör almak mantıklı mı?

Knk onun yerine başka bi monitör baktım tabii aynı fiyat ama teşir ürünü olanın panel ips diğerinin va aralarında canlı karşılaştırdığımda ciddi görüntü kalitesi farkı var
  8. X

Ülkede başka bu monitörden kalmadığı için normal fiyatı 2700tl.Başka şehirde kalmış olsaydı getittirecektim zaten
  9. X

Arkadaşlar selam ben yarın teşir ürünü monitör almayı düşünüyorum ve yanına 1 yıllık kapsamlı garanti almayı planlıyorum sizce mantıklı bi karar mı (herhangi bi indirim yapmıyolar teşir ürünü olduğu için ama zaten monitör bayaa indirimde)...
  10. X

ASUS VG259QR VS ASUS VG24VQ

evet bende bunları görmeden önce senin attığın monitörü görmüştüm fakat bu ikisinin ondan daha iyi olduğunu anladım 1623321852 Teşekkür ederim benimde tercihim 165hz olandan yanaydı zaten ama yine de buradaki insanlarında fikrini almak istedim.
  11. X

hoparlör ve pivot özelliği ikisinde de var knk
  12. X

Arkadaşlar iyi günler öncelikle dün de rahatsız etmiştim fakat artık son kararımı vermek için soruyorum. Sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg259qr-tuf-gaming-1ms-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html...
  13. X

APU Sistemi HDMI ile TV'ye Bağlayınca Görüntü Gelmiyor

İyi günler arkadaşlar benim bugün apu sistemim geldi (pc hocası gg3) monitörüm olmadığı için hdmi ile televizyona bağladım fakat pover tuşuna bastığımda sistem direkt gelmiyor yeniden başlatım bios a girdikten sonra sistem açılıyor acaba sıkıntısı ne olabilir?
  14. X

ASUS TUF GAMING VG24VQ ya da AOC C24G1

pivot olması kullanış açısında beni çok rahatlatır bu modeli görmüştüm teşekkürler yinede :) 1623240880 bu monitörü de düşündüm fakat kontrast oranı açısından tereddüt ettim
  15. X

ASUS TUF GAMING VG24VQ ya da AOC C24G1

bunu görmem iyi oldu ama hemen alamıyorum maalesef çok iyiymiş bu 1623240720 teşekkür ederim
Geri