Merhaba Skullcandy crusher veya hesh anc arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sürekli bass şarkılar dinlemiyorum ses temizliği çok önemli ya da bu fiyatlara ne alabilirim teşekkür ederim şimdiden.
huawei 6i ile freebuds 2 pro arasinda kaldim hangisini onerirsiniz 6i fiyat performans oldugu icin bazi seylerden kisiyor gibi geliyor sizin oneriniz nedir?
Turknetten internet baglattim modemin kurulumunu yaptim ama wifiden baglanamiyorum ethernetten laptopum baglaniyor ama wifiden baglanmiyor telefonum da wifiden baglanmiyor(iphone) evdeki baska telefonda ise wifiden baglaniyor lutfen yardim edin o kadar sinir geldi ki arayip iptal edecek duruma...
enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem
3 tane model arasında kaldım hangisini önerirsiniz ya da başka önerdikleriniz var mı?
https://www.hepsiburada.com/mld-m500-ultra-1tb-7000-4700mb-nvme-2280-gen4x4-ssd-p-HBCV00004OO09T?magaza=Hepsiburada...