https://www.gaming.gen.tr/urun/685772/gameraider-m-oled-8k-hz-rgb-oled-ekran-26-000-dpi-siyah-kablosuz-gaming-mouse/
birde şu ürünü buldum karşılaştırınca daha iyi gibi dduruyor sizce başka önerileri olan varmı yada hangisini almalıyım???
merhabalar ürün bu:
https://www.gaming.gen.tr/urun/191851/glorious-model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-glrglo-ms-ow-mw/
ben bunu almayı planlıyorum mouselar hakkında çok bir bilgim yok gaming gen tr den alıp 1500 tl lik iyzico indiriminden 750 tl ye düşürmeye planlıyorum fakat sizlere...
cs2 nin içinddden ayarlara girin > oyun oradan ilk açılışta "paketi arabelleğe al" ayarı vardı, adı yanlış olabilir belki, o ayarı 2 tik e alın. Sorun devam edersehemen üstündeki ayarı son derece sınırlı seçeneğine alın ve ya sınırsız bu ayar internetinize göre değişir bazsında 4 mbps işe yarar...
dediğinizde haklısınız ben anlatamadım. Şimdi demek istediğim şey şu; bu soğutucunun ARGB olduğu yazıyor kutuda bende bu yüzden herşeyi j_argb pinleri taktım bunlarda bileceğiniz üzere 5v, d, gnd den oluşmakta kullanım kılavuzundada yazıyor jargb ye takılması gerektiği. Fakat ben pompaya bağlı...
hocam internet dolu bendde oraddadn öğrendim azıcık araştırma ile bu devirde yapamayacağınız iş yok :) forum konusunda ise haklısın baya fazla bilgi kirliliği var maalesef
Merhaba arkadaşlar başlıktadada gördüğünüz gibi deepcool sıvı soğutma pompa rpm i hep aynı rpm de dönüyor anakartım msi b650m gaming plus wifi msi centerdan pump fan 1 i %100 yapsamda 2300 rpm de %50 yapsamda masi centerın akıllı ayarıda aynı pump_fan1 soketine bağlı pompa buna eminim zaten msi...
şuanda aktif olarak rx 7800 xt kullanıyorum ve sistemi ilk topladığımda her dakika wattman ile karşılaşıyordum ve gördüğüm üzere stok frekanslar 2154(founders edition) benimki gigabyte(2254 mhz) fakat bende 2605 mhze overclocklanmış ben hiç ellemedim sistemi zaten kenddim kurdum oyüzden kimse...
Merhaba arkadaşlar ben yeni sistem topladım Windows 11 i kurdum guncellemeleri yapiyordum sonra yeniden başlattım guncellemeler yüzde 30 a gelince yeniden başlıyor ya orada tam yeniden baslayacakken ekran gitti ve 20 25 dakikadır ekran gelmiyor anakartta sarı ışık sönmüyor kapatmaya korkuyorum...