Xaynthex isimli üyenin son içerikleri

1. Xaynthex

5000 TL ye kadar mouse + mouse pad önerisi

Fikirleriniz için teşekkür ederim. ATK Blazing Sky X1 Ultra Wireless Mouse + Wraith Blade X Semi-hard Mousepad + Wraith Spirit of Aim Mousepad Speed Mouse pad aldım şuanlık. 8K Dongle da hediye oluğu için. Mouse pad için de emin olamadım o yüzden ikisini de aldım artık hangisi daha uygun...
  2. Xaynthex

5000 TL ye kadar mouse + mouse pad önerisi

Merhaba arkadaşlar , Genellikle FPS ve Mmorpg oyunlar oynuyorum. Palm Grip tutuş için mümkünse kablosuz mouse ve iyi bir mouse pad öneriniz var mıdır ? El uzunluğu 20 cm , 9.5 cm Şimdiden teşekkürler .
  3. Xaynthex

5000 TL klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba , Maks 5000 TL bütçem var. Sadece oyun odaklı klavye arıyorum. Genellikle FPS ve Mmorpg oyunlar oynuyorum. Numpad olsa daha iyi olur ama olmasa da çok önemli değil. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler .
  4. Xaynthex

MSI X470 GAMING PLUS MAX Anakart için 2. M2 SSD önerisi

Merhabalar , MSI X470 Gaming Plux Max anakartım var. Şuan Kingston A2000 500 GB 2200 Okuma / 2000 Yazma NVME M.2 SSD kullanıyorum. Yeni bir M2 SSD almak istiyorum. Aklımda Kc3000 1TB 7000MB-6000MB SSD veya M700 1TB 7000MB-5500MB NVMe 2280 SSD var şuanlık. Bütçe olarak max 3-4 k arası...
  5. Xaynthex

HP Omen 27QS 2K 240HZ IPS alınır mı ?

Merhabalar , HP Omen 27QS 2K 240HZ IPS alınır mı ? Tavsiye eder misiniz ? 13 Bin TL ye denk geliyor indirimle . HP Omen 27QS Bu laptoba bağlamak için monitör almak istiyorum. HP Victus 16-S0001NT
  6. Xaynthex

Furmark Testinde 8X MSAA yaptığım halde 2X MSAA Oluyor?

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm umarım sizde işe yarar. Furmark ı kurduktan sonra otomatik olarak başlattığında kapatın daha sonra masaüstündeki Furmark simgesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve 8x MSAA deneyin. Benim bulduğum yöntem bu umarım yardımcı olur size...
  7. Xaynthex

FURMARK PROGRAMI 8X MSAA ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm umarım sizde işe yarar. Furmark ı kurduktan sonra otomatik olarak başlattığında kapatın daha sonra masaüstündeki Furmark simgesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve 8x MSAA deneyin. Benim bulduğum yöntem bu umarım yardımcı olur size...
Geri