Merhaba öncelikle. İncehesap sitesinden bi sistem almak istiyorum. Montaj yapınca sadece ekran kartının kutusunumu gönderiyorlar yoksa tüm bileşenlerinmi? Yardım ederseniz sevinirim.
RDR 2 alcak olanlar için muhteşem bir fırsat. İndirimsiz hali bile çok uygun.
https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/red-dead-redemption-2/9n2zdn7nwqkv
Alcaklar kesin alsın bence.
Ekipmanlı olarak 28k bütçem var. İkinci el düzgün bi ddr5 sistem topladım fakat düzeltmem gereken bir şey olabilir diye konu açmak istedim. Sizce nasıl bi sistem , değiştirmem gereken bir şey varmı? (Ekipmansız 21.175₺) İşlemci : Amd Ekran Kartı : Nvidia olursa çok iyi olur. Şimdiden yardım eden...
Bu sistemde güzel fakat en düşük 32 ram i aldığımda 512gb m2 ssd oluyo. Benim topladığım sistemde 1tb var. Bu sistemde 1tb almak istersem 24k gibi bi fiyat oluyo.
1706455673
512gb SSD benim için az bi depolama alanı. Büyük boyutlu dosyalar indireceğim için 512GB ssd bana yetersiz gelicek. 1TB...
RTX 40 SUPER serisi geliyo ve bence gerekli olucak. Ve 2024 ün sonlarına doğru RTX 50 serisinin çıkıcağı düşünülüyor. Şu an için çok fazla ama 1-2 yıl için ortalama bi monitör olucak
1000 megabit TürkNET in en fazla desteklediği internet hızı. Sizin evinizde kaç megabit destekliyorsa internet hızı maksimum evinizin desteklediği internet hızı kadar verir. Mesela benim evimde 89megabit ama TürkNET in sözleşmesinde her zaman 1000 megabit olucaktır. Altyapı ne kadar...