Xcharcer isimli üyenin son içerikleri

1. Xcharcer

Yardım İtopya Değişim için 1 haftadır geri dönüş yapmıyor

kontrast oranı biraz daha düşük sadece geri klanlarda advenced sync(nvdia nınki doğru yazmamışsam) +10hz daha fazla benim önceki monitörümden. Ekstra bir fiyat istediklerini söylemediler.
  2. Xcharcer

ürünü kullananların görüşlerine baktım çoğu memnunum diyordu
  3. Xcharcer

bugün dönüş yapıldı https://www.itopya.com/msi-g274f-27-180hz-1ms-hdmi-dp-g-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u25341 bu ürünü teklif ettiler .
  4. Xcharcer

evet msı 1775206297 allah allah aradığımda direk siparişimin numarası üzerinden mailimine iletmişlerdi hemen
  5. Xcharcer

Arkadaşlar merhaba, İtopya’dan aldığım monitör ekran arızası (çizgi sorunu) nedeniyle servise gitti ve değişim raporu çıktı. Raporu İtopya’ya maille ilettim, 'ileteceğiz' dediler ancak üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran. Genel olarak İtopya'da değişim raporu sonrası...
  6. Xcharcer

Mekanik Klavye Tamiri Yapan Yerler

tamir yapan yüksek puanlı bir yer buldum lakin baya uzakta yaşadığım şehire
  7. Xcharcer

Mekanik Klavye Tamiri Yapan Yerler

Selam dostlar, öncelikle herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. HyperX Alloy Origins PBT klavyem birkaç aydır ara ara tuş basmama sorunu yaşatıyordu. Son zamanlarda tuşu aşırı nadir okuyor . Garantisi bittiği için güvenilir bir tamirciye vermeyi düşünüyorum. İstanbul içinde bu işleri yapan bir...
  8. Xcharcer

Yardım 1.5k bütçe kablosuz mouse önerisi

ajazz 179 pro ya göre zayıf kalıyor o sanırım
  9. Xcharcer

up up up
  10. Xcharcer

selam dostlar laptop la kablolu mouse kullanmaktan usandım ondan dolayı bi ugrade e ihtiyacım var temudan 1.5k ya ajazz 179 pro alabiliyorum başka bir öneriniz varmıdır acaba
  11. Xcharcer

Öneri 1 TB M.2 SSD onerisi

Selam dostlar laptopumda artik bana yetmeyen bir depolama birimim var ona destek cikacak bir arkadas arayisindayim. Aklimda...
  12. Xcharcer

Yardım 3070ti veya 6800xt için psu önerisi

merhaba yakın zamanda bir gpu upgrade i yapacağım 3070ti veya 6700xt veya 6800XT tan biri olacak önerilerinizi bekliyorum bir arkadaş bunu önermişti https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-750w-c750-80-bronze-guc-kaynagi-p-49811?utm_campaign=akakce&v=1.36.9
  13. Xcharcer

Yardım Ekran Kartı Upgrade Önerisi

şuan karar kıldığım 2 tane model var 3070ti veya 6700xt güç kaynağım çok kaliteli olmadığından onu da değiştirme kararı aldım 650w 80+ güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum
  14. Xcharcer

Yardım Ekran Kartı Upgrade Önerisi

Selam sevgili hocalarım uzun süreden sonra ekran kartımı güncellemeye gitmek istiyorum hafif yaşlı 1650s im artık yetmemeye başladı ama maşallah 1 kere bile bakım görmeden buz gibi çalışıyor hala. Ama malesefki ayrılık vakti geldi. 5-10k arası bir bütçem var 2.el düşünüyorum önerilikerinizi...
Geri