XcLuzziv3 isimli üyenin son içerikleri

1. XcLuzziv3

[Intel-GamerDays] [Battle.net] - Call of Duty®: Modern Warfare® II

evet benim kütüphaneye düşmüş sanıyorum sorunu çözdüler. indirmeye başladım.
  2. XcLuzziv3

Bu Shiba Coin güvenilir mi?

ben yaklaşık 18 aydır her ay parça parça shiba inu alıyorum daha zarardan başka bir şey görmedim. şimdiye kadar shibaya yaptığım aynı şeyi AVAX alarak yapacağım. shiba dan çok hayır gelmeyecek gibi. YTD.
  3. XcLuzziv3

umarım en kısa sürede alırız ama yakın zamanda çözülecek gibi görünmüyor. Intel bile olsan böyle sorunlar yaşanabiliyormuş demek, dün sitenin çökmesi tesadüf değilmiş.
  4. XcLuzziv3

bende hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. tek çaresi beklemek olacak sanırım. ben intel destek kısmına yazdım aynı fotoğrafı belge olarak yükledim ama pazartesi - cuma arası çalışıyorlarmış. sanıyorum salı gününü bulacak cevap almam. eğer o zamana kadar çözüm olmaz ise intelin cevabını...
  5. XcLuzziv3

Selamlar arkadaşlar, dün malum intel sitesi çöktü bir şey yapamadım. şimdi siteye girdim battle hasıbını bağladım fakat aşağıda eklediğim hatayı alıyorum. mw2 battle hesabımda aktif olmuyor. bu hatayı alan oldu mu? çözümü var mıdır? teşekkürler. 1667025447 aynısı bende var dostum. genel bir...
Geri