x'crawell? isimli üyenin son içerikleri

1. x'crawell?

Fazeon F7 ışık değiştirme

nasil bisey kankam o
  2. x'crawell?

Fazeon F7 ışık değiştirme

Arkadaşlar Fazeon F7 modelli vatandan hazır sistem aldım kasam geldiğinde fanlarındaki ışıklar yanmıyodu bunları nasıl yakabilirim bilen varsa yardımcı olabılırmı
  3. x'crawell?

Sahibindendeki bu sistem Alınır mı?

bulabilirsen atarmisin ankara ici yalniz intel islemci olmasin ya
  4. x'crawell?

sistemlerden hangisi sence
  5. x'crawell?

6750xt 4060 dan iyi degilmi
  6. x'crawell?

pazarlik ile 22.5k ya kadar indirttim alinir mi? https://shbd.io/s/tguIb0zT bide bu var https://shbd.io/s/BYOsQtP6 monitorsuz sekilde 19k verrim dedi
  7. x'crawell?

20 25k sistem önerisi

toplarmisin benim icin?
  8. x'crawell?

20 25k sistem önerisi

Ankara içi 2.el sistem ariyorum yada 0 farketmez 20-25k arasi olsun elden alirim bu butceye en kaliteli sistemi bulurmusunuz işlemcide kesin amd ama ekran kartı amd nvidia farketmez
  9. x'crawell?

1000-1200 TL Kulaklık önerisi

Arkadaşlar olay baslıkta aradığım kriterleri yazayım. -Gürültü engellemesi iyi olsun ve dısarıya fazla ses vermesin -7.1 olsun ve yazılımı güzel olsun -Mikrofonu iyi olsun sesi iyi versin -dip ses vb. Olmasın F/P ürünleri yazarmisiniz
  10. x'crawell?

Havit Gamenote H2230D software

başlıktada belirttiğim gibi 2230d modelinin yazılımı varsa atarmısınız?
  11. x'crawell?

Kulaklık önerisi yapar mısınız?

Arkadaslar selamın aleyküm. Normalde H2002P kullanıyorum şuan onu teknik servise yolladım kablosu koptuğu için. Bana şöyle idaretenlik kulaklık lazım öyle fazla para harcamak istemiyorum maksimum 400-500 önerebileceğiniz bir şey varsa atarsanız sevinirim. Dediğim gibi çokta önemli değil...
  12. x'crawell?

Kaliteyi düşürmeden resim boyutu düşürme

baktım fakat kalite cok düsüyor size fotografı atsam bir bakarmısınız? 1731954016 fotoğraf bu oyun için bir skin kendim tasarladım alttaki beyaz formanın ortasındaki yazı yeniden boyutlandırdığımda ciddi bir şekilde kalitesi düşüyor.
  13. x'crawell?

Kaliteyi düşürmeden resim boyutu düşürme

başlıkta belli elimdeki resmin kalitesini düşürmeden nasıl boyutunu kücültebilirim?
  14. x'crawell?

2k bütce ile kulaklık önerisi

Suana kadar gelen yorumlar dogrultusunda hyperx e karar verdim fakat ona alternatif bir kac ürün daha yollayabilirmisiniz teşekkürler.
  15. x'crawell?

2k bütce ile kulaklık önerisi

Hyperx uzun kullanımda memnun eder mi?
Geri