15 yaşındayım 2021'den beri FIFA 21, 23,24 ve şimdi de 25 serisindeyim küçükken pek anlamadığım icin yarı Pro veya acemideydim ilerleyince profesyonel ve dünya klası olarak değişti oynadığım zorluk şu an dünya klası ve seçkin zorluk arasında gidip geliyorum defans oyunumda oynadığım kişilerin...
Technopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
sizce bu sistem alınır mı? rx 7800xtx stoklarda bitmiş diye ekleyemedim ocak ayını bekliyorum gelirse 7800xtx ekleyip alacağım sadece oyun için kullanacağım sizce nasıl ?
itopya vatan veya ince hesaptan alacağım gainward 4080s falan derseniz düşünmüyorum oyun için alacağım için amd düşünüyorum
Sizce bu sistem alınır mı? aynı sistem gaminggentr de 73 bin tl normalde normalde amd düşünmüyodum ama amd işlemci sayısı biraz az vatanda size sormak istedim sizce alınır mı? bu sistem
1734717020
14700F olacaktı