Bu modelin bayağı iyi performans verdiğini söylemişler. Markası orta segment geliyor ama bu üründe iyi iş çıkarmışlar sanki. Bilgisi olan var mı?
[H3 id='DeepCool+LT720+ARGB+360+mm+lemci+Sv+Soutucu']DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu[/H3]
Eskiye geri döneceksek 3 fanlı sıvı soğutucu alacam o zaman. Üst kısımda 2 fanlı oyuncak gibi duruyor sinirimi bozuyor ya
1768123299
Arctic 420mm aldım sığmadı kasaya :(
Dostlar kasanın üst kısmına sıvı soğutucu takınca küçücük gibi görünüyordu ve bu durum moralimi bozuyordu. Bende öndeki fanlarla yerini değiştirme kararı aldım. Fakat fan açıları doğru mu bilemedim. Bu düzende hava akışında eksi bir durum yaşar mıyım? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Ben geçen hafta 2 adet Iphone 11 aldım, 3 günde teslim oldu ve iki cihaz da yalnızca pil değişmiş haldeydi. Kasasında nokta çizik yoktu. Sıfır ayarında ürün yolladılar. Ben çok memnun kaldım. Fakat 11'den sonraki modeller yalnızca taksit için alınır o fiyata. Çünkü sıfır fiyata satıyorlar üst...
Başkanım aktif olarak kullanıyorum ve ev halkı da kullanıyor. Erkeğe kadına fark etmez hepsi kullanabilir. 250k atışı var ve tek kişi kullanırsa 10 yıl bile gider. Acısı çok hafif ve uygulaması aşırı kolay. Haftada bir atış yapıyorum ve 3. haftadan itibaren direkt farkı görebiliyorsun. Ama doğu...
Konudan bağımsız bir yorum gibi olacak ama bende 8gr olan mx6 var ve kıvamı zaman geçtikçe (4-5 ay) sertleşmeye başladı. Sıkça kullandığım bir ürün ve her yeni kullanışımda kapalı kaldığı halde sanki kurumuş gibi oldu. Benimle alakası olabilir mi durumun?
Oyunları bize satmıyorlar. Onların istedikleri süre zarfında erişime açıyorlar. Canları istediği an oynamayamazsın artık deyip erişime kapatıyorlar. Bu sistemde hiçbir hikayeli oyuna para vermemeye yemin ettim ben şahsen. Sen yine almak istiyorsan bir sözüm yok tabi, fakat ben senin yerinde...
Bunu alın geçin küçücük kasaya o kadar para vermeyin markası tanıdık diye
https://www.trendyol.com/next-gaming/orion-cube-5x-tustan-degisen-rgb-fanli-m-atx-bos-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-960103095?boutiqueId=61&merchantId=704778
Sizce bu fiyata bu ürün fırsat mı yoksa daha iyi muadili var mı?
https://www.hepsiburada.com/arctic-liquid-freezer-ii-420-a-rgb-intel-amd-uyumlu-420mm-radyatorlu-3x14cm-p14-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-lga1700-kit-dahil-ar-acfre00109a-p-HBCV00001CS0RI?magaza=Hepsiburada
Oyun oynayacağıma dair bir cümle kurmadım ben, siz niye böyle bir sonuca vardınız ki? Oyun videosu dahi izlenmeyecek bu sistemde.
1758299415
Ayrıca bütçemi hem belirtmişim en başta, hem de öneriden sonra bütçemi aştığını söyledim. Öneri yapmak için yapmayın lütfen. Belirttiğim özelliklerde bir...
Dostlar şu an piyasada tavsiye edebileceğiniz f/p 5060'lı hazır sistem var mı? Ddr4 veya 5 olması fark etmez. F/p oranı yüksek bildiğiniz sistem varsa iletebilirseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar dilerim.