Xeaph isimli üyenin son içerikleri

1. Xeaph

Legion R27QE vs GamePower Sonic T80

Aleyküm selam üstat. Aldım Lenovo'yu. Ekranın ortasında sayılabilecek bir adet ölü piksel çıktı. Fakat monitörü çok beğendiğim için önemli değil dedim gözardı ettim. Şu an aktif kullanıyorum ve mis gibi de monitör. Fiyatını misliyle hak ediyor. Bence gönül rahatlığıyla alınabilir. Ölü piksel...
  2. Xeaph

Bursa'dan Kocaeli'ne kargoyla egzoz için ne kadar ücret alırlar

Kilogram olarak fazla ağır değilse maksimum tutacağı 200-250. Fakat benim sana önerim anlaşmalı olan tanıdığın varsa onlar vasıtasıyla göndermen olacak. Yaklaşık olarak yüzde 50 fark eder. Ayrıca öğleden önce teslim edersen erken teslim tarifesinden daha uyguna gönderirsin (anlaşmalı...
  3. Xeaph

Yükseklik, genişlik, boy ölçüp bunları çarpıyorsun. Çıkan sonucu 3000’e bölüyorsun. Desi ölçmüş oluyorsun. Çıkan desiyi söyle bana, ben sana fiyat veririm.
  4. Xeaph

Ölçüleri var mı egzozun?
  5. Xeaph

Laptopu açmadan bilgi alabilir miyim?

Teşekkür ediyorum aslan kardeşim
  6. Xeaph

Laptopu açmadan bilgi alabilir miyim?

Dostlar elimdeki laptopa ssd ve ram takviyesi yapmak istiyorum. Laptopun içini açmadan ekstra ssd ve ram slotu var mı nasıl öğrenirim? Laptop modeli: https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5-amd/pdp/NH.QBBEY.003
  7. Xeaph

Ps4 Açılmıyor Yardım

Kral çok absürt ama basit bir çözümü var, cd takınca otomatik açılıyor cihaz.
  8. Xeaph

6000 TL Monitör Önerisi

1k fazla ama başka bir seviye. https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-pm-HBC00006ZZZ53
  9. Xeaph

Sigortalı Olarak Çalışırken Şahıs Şirketi Açabilir Miyim? 👇

Kral güzel info bu arada. Bunun gibi infoları günlük dozda buraya eklesen hiç fena fikir değil zannımca.
  10. Xeaph

Lenovo legion r27 qe mi ViewSonic VX2758A-2K-PRO mu

Viewsonic renkleri ve parlaklığı biraz düşük. Lenovo zamlanmış şimdi kafama göre öneride bulunmuş olmayım. Bir arkadaş vardı monitör işlerinden iyi anlayan. O yardımcı olursa çok daha isabetli olur.
  11. Xeaph

Furylevel Z1 vs Ajazz aj 159 apex

Cevap belli bence
  12. Xeaph

Furylevel Z1 vs Ajazz aj 159 apex

2. el ajazz muhtemelen max 3 aylıktır. 3 aylık cihazı adam ayağıyla oynamadıysa sağlamdır. Ajazz diyorum ben
  13. Xeaph

Lenovo legion r27 qe mi ViewSonic VX2758A-2K-PRO mu

Lenovo al geç dayım
  14. Xeaph

Valorant hesabım kaç para eder?

2020 yılından beri satış yapıyorum başımın ağrıdığına rastlamadım.
  15. Xeaph

2K 240HZ IPS Monitör Önerisi

Başlıktakini karşılayan ve özellikleriyle en f/p olan modeli arıyorum. Aklımda şöyle bir model var. Sizce nasıldır önerisi olanlar belirtirse sevinirim. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2758a-2k-pro-3-27-1-ms-2k-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,836560167.html
Top Bottom