Xeaph isimli üyenin son içerikleri

1. Xeaph

Gamermarkt icra davası açmış

Peki kankam senin aklına yatmadığı için mahkeme düşecek merak etme
  2. Xeaph

Mail kayıtlarında her şey çok basitçe bulunabilir.
  3. Xeaph

Bal gibi de uğraşırlar kankam. İlk önce hesaplarına bloke koyarlar, sonra dosyan avukata taşınır. Ardından hukuki işlemler başlar, bir taraf haklıysa o parayı senden alır bir şekilde. 1777481894 Tam olarak yapılacak şey budur.
  4. Xeaph

O iş öyle olmuyor kanka. Satış sözleşmesini okuyup imzalıyor. Burada bir ticaret söz konusu ve sen ticareti bozduğun için cezai işleme razı geliyorsun. Önemli olan Riot'un sözleşmesi değil, ticaretin tabii olduğu sözleşmedir.
  5. Xeaph

7000TL 27" Monitör Önerisi

https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940 Biliyorum belirtmişsiniz 27 olsun diye fakat fiyat cidden iyi geldi bana. 24.5 inc yeterli olabilirse önerim budur.
  6. Xeaph

McDonald’s bedava konusu

Sakın cevap verme, ona istediğini veriyorsun yapma. Cevap vermen için bunu yapıyor. Bekle banlanıp gidecek zaten. Kirletmesin boşuna forumu.
  7. Xeaph

McDonald’s bedava konusu

Bir şeyleri savunduğumu ve seni muhatap aldığımı düşünmen ne kadar garip. Hastalıklısın ve umarım iyileşirsin.
  8. Xeaph

McDonald’s bedava konusu

Seni adam yerine koymuyorum ki. Meczup olduğunu düşünüyorum, umarım Gazze'deki çocukların halini anlayacağın konuma gelirsin. Bunu yaşayarak veya anlayarak gelmen kendi tercihin.
  9. Xeaph

McDonald’s bedava konusu

Arkadaşın soykırımı destekleyen görüşlerinden ötürü reelde banlanmasını canı gönülden diliyorum.
  10. Xeaph

McDonald’s bedava konusu

İroni yaptığını düşünüyorum. Aksi durumda içeri alınmanı temenni ediyorum.
  11. Xeaph

Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

Kanka FSP kötü diyen olmadı sen niye avukatlığını üstlendin ki durduk yere. Evet hepimiz biliyoruz çok köklü bir psu üreticisidir. Corsair de atlet don satmıyor ya kanka onun da kalitesi ortada. Herkesin tier listinde ürünler farklı değerlendiriliyor. Kendi referans aldığın listeye göre...
  12. Xeaph

Corsair bir tık daha önde ama aradaki makas fazlaysa fsp alınır şahsi önerim.
  13. Xeaph

Öneren olmuş ama pekiştirmek adına atıyorum. Daha dün aldım ben de, %100 japon parçalar kullanılmış. Benim kesin önerimdir. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a850g-850-w-fiyati,233906281.html
  14. Xeaph

🔥İndirim 🔥DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu🔥4249 TL🔥

Eleştirmek değil amacım ama arada %50 fiyat farkı olan bir ürün öneri olarak sayılamaz. Muadil ürün fiyat olarak da muadil olmalı.
  15. Xeaph

🔥İndirim 🔥DeepCool LT720 ARGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu🔥4249 TL🔥

Adına bakıp karara vardığınıza yemin edebilirim. Hiç anlamıyorsanız Chat Gpt’ye sorun bari. Alınabilecek en sağlam sıvı soğutuculardan. A tier üründür, adına bakan gitsin 2k koysun üstüne marka satın alsın. Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın artık lütfen.
Geri