Xearty isimli üyenin son içerikleri

1. Xearty

Format atarken uefi NTFS hataasiliyoruz

zaten yeni kurdum denedim farkli flashada kurdum denedim win 10da denedim 1768434647 arkadasin ssd yi alip kendi pcme taktim denedim olmadi ssdsi samsung 980 samsung magician dan updatesini yapip terkar denedim yine olmadi
  2. Xearty

Uefi yazanı seçiyoruz 1768411408 Yeni biosda kurduk son sürümü 1768411422 Tom 2.0da aktif acik
  3. Xearty

Flaşa rufus ve win 11kurduk biosa girip flaş dan baslatiyoz ama bu hatayı aliyoz
  4. Xearty

"RX 6700 XT + PowerBoost! 650W PSU ile HDMI kesiliyor, sistem donuyor.

test icin psu bulabilecegimi sanmiyorum zaten psu dediniz gibi asiri kalitesiz yenisini almam lazimdi ama geciktiriyordum onere bileceginiz uygun fiyatli model varmi https://www.sinerji.gen.tr/thermaltake-650w-smart-bx1-80-bronze-guc-kaynagi-p-55296 bu linktekinin yeterli olacagini dusunuyorum
  5. Xearty

"RX 6700 XT + PowerBoost! 650W PSU ile HDMI kesiliyor, sistem donuyor.

Rainbow Six oynarken oyun donuyor, HDMI bağlantıları kesiliyor. Ardından birkaç saniye sonra sistem tamamen çöküyor ama kapanmıyor. Bilgisayarın güç tuşuna basıp kapatmam ve tekrar açmam gerekiyor. Açtığımda ekran kartı sürücüsü bozulmuş oluyor; siliyorum, tekrar yüklüyorum. Ama Rainbow'a tekrar...
  6. Xearty

2k da oynamak icin 32gb rame gecmelimiyim?

https://www.itopya.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-v-siyah-3600mhz-cl18-ddr4-dual-kit-ram_u9698 daha uygununu bulamadim oneriniz varmi ramde
  7. Xearty

aga ddr5 e gecemem ole bi butcem yok
  8. Xearty

r5 5600 kulefanli rx6700xt a520mkv2 8+8 16gb ram goodram 3600mhz 650wpsu evo970plus 1tb sistem parcalari bu sekilde sizce 32 gb rame gecmelimiyim 2k monitorum var zaten yeni oyunlar yuksek ram istemeye basladi
  9. Xearty

IOS 15K BÜTÇE İLE İOS ÖNERİSİ

fotdakinin hangisi android hangisi ios ayni foto ikiside
  10. Xearty

Sizce hangisi alınmalı?

2k da yapmaz 1080 de biraz yapar anlamazsin bile
  11. Xearty

Sizce hangisi alınmalı?

gainwardin ve msi in sogutmasi baya kotuymus ayni paraya 4070 carken akinmazlar
  12. Xearty

Öneri 1300 tl civari beyaz veya pembe klavye

630 ile 617 fizz in arasindaki fark ne
  13. Xearty

Öneri 1300 tl civari beyaz veya pembe klavye

yeni gumruk siniri geldigi icin alinacak fazla klavye kalmadi suan hangi klavyeler allinir bilmiyorum beyaz veya varsa pembe klavye istiyor ablam
  14. Xearty

Çözüldü✓ Bu site güvenilir mi acil ? almak üzereyim

arkadasin baya abartmis gayet iyi ve kaliteli kart
  15. Xearty

Çözüldü✓ Bu site güvenilir mi acil ? almak üzereyim

6700xt kullaniyom 1 kez wattman yemedim wattmani abartiyolar
Geri