XeaveN isimli üyenin son içerikleri

1. XeaveN

Puma Fenerbahçe 24-25 Sezon Formaları %75 İndirimde

konu futbol tartışma konusu değil indirim konusuydu?
  2. XeaveN

Internet Cafe Açıyorum Sizce Bu Sistem İdeal mi Düşünceleriniz Çok Önemli

bencesi yaşadığın yere göre değişir yaşadığım yerde tek bir internet kafe var saati 50 tl ekran karti ne biliyor musun rx550 valoda 200 fps ve dona dona oynatıyor ama tek internet kafe o ooldugu icin adam para basıyor 1779528288 bencesi de şu sistemler ortalama üstü olup ekipmanların iyi olursa...
  3. XeaveN

valla şu ana kadar hiç görmedim onda ben de almak istiyorum ama
  4. XeaveN

daha sabah vardı mavi olanda 1779527797 var şuan 2 renkte de l xl
  5. XeaveN

haklısın ama geliyor ara ara bakabilirsin ben de dün şans eseri baktım her beden vardı yapıştırdım 1779464349 hayirli olsun
  6. XeaveN

valla eski sezon falan da orjinal forma pazarda 300 e çakma alip 2-3 yıkama sonrası formam yok olcağına alirim bitane orjinal en azından fenerbahçe adına söyliyim
  7. XeaveN

https://tr.puma.com/spor/futbol/fenerbahce.html şuan her forma 750 TL orjinal formam olsun diyosanız düşünülebilir bedenler gün gün yenilenip bitiyor ben daha dün aldım mavi olan formayi bekliyodum bedeni gelmiş direkt aldım takip edilebilir bedeniniz varsa da düşünülebilir
  8. XeaveN

Ben Bir Şeye Bulaştım

yok hocam yemedim sistem patladı ben çektikten 10 gün sonra %100 bonus yaptılar yatırdığın kadar biz veriyoz dediler patlattılar ben çektim paramı 2x yapıp 100 ü 220 falan yaptım çevremde de olan kimse yemedi
  9. XeaveN

Bu kür kaç oara eder

sporda küre gireceğim yaşım 19 anlayan arkadaşlar testo prob masteron winstrol bu kür kaç para eder 1 aylık 3 kutu testo (konu açmak yasaksa bilmiyorum.)
  10. XeaveN

Kilo vermem gerekiyor

tamamdır teşekkür ederim kardiyo yarım saat 10 eğim 4-5 hız iyi midir
  11. XeaveN

Kilo vermem gerekiyor

600 tavuga 200 çiğ pirinç naaıldır bölsem günlük
  12. XeaveN

Kilo vermem gerekiyor

1 ayda 10 kilo 2 ayda 15-20 bandında kilo vermem gerek 3 yıldır spor yapıyorum ameliyat oldugum icin formum gitti 78 kilodan 90 lara kadar cıktım bi şekilde kilo vermem gerekiyor gerekirse ilaç da alırım çok cep yakmıcak şekilde ama bana yardımcı olun lütfen
  13. XeaveN

Nerlerden tshirt aliyosunuz

kalıpları nasıldır
  14. XeaveN

Nerlerden tshirt aliyosunuz

oversize tshirt alicam baskılı baskısız yaza hiç tshirtim yok fakat hiçbir türlü güzel bulamıyorum siz nerlerden alışveriş yapıyosunuz kapşonlu ceket de alıcam yok abi bulamıyorum
  15. XeaveN

Ben Bir Şeye Bulaştım

yo coini aldı 5 den 10 a sattı 2.5 senin 2.5 benim
Geri